Udtalelser

For et par uger siden fik jeg en Human Design Reading hos Luca Sofia. Det var simpelthen så fedt! Jeg fik en masse gode indsigter om kvaliteter ved mit væsen, som jeg egentlig godt var bevidst om. Noget mere end andet. Jeg kunne godt genkende Lucas beskrivelse af min måde at være i verden på. Men det blev struktureret på en god måde så det blev til synlige ressourcer for mig. Nogle af de ting som Luca fremhævede for mig, gik fra at være en genkendelig men uvæsentlig detalje om mig selv, til at være virkelig brugbar viden om mig selv. Fx hvordan bedst tager en beslutning eller bedst nærer et højt energi niveau i mig selv. Og det gav et rigtig godt perspektiv på hvor jeg står henne lige nu, i mit liv som helhed. Det passede så godt på hvordan jeg har det og hvad der rører sig for mig i livet lige nu og faktisk igennem det sidste stykke tid! Tak for readingen Luca. Dine kærlige og ærlige øjne er guld værd at blive set på med. 🙌❤️
— Line Thomsen, Frederiksberg
Kære Luca. Jeg sidder her og læser mine noter fra vores session i går. Jeg er stadig helt blown away af oplevelsen. Lad mig se, om jeg kan sætte ord på det. Jeg føler en kæmpe lettelse og glæde indeni, som om der er en anden, der har ordnet og struktureret mit inderste - mine drømme, mit følelsesliv, mine kampe med mig selv, min frygt, mine ambitioner. Alt sammen italesat og formidlet på en coachende og konstruktiv måde. Der var intet du kom ind på i din reading, som jeg ikke kunne genkende, det var så vildt. Jeg er et sted i mit liv lige nu, hvor denne guidance gør en kæmpe forskel for mig. Jeg starter et nyt kapitel i mit liv som er mere i tråd med, hvem jeg er indeni. Det er blevet mere klart for mig, hvad jeg skal fokusere på for at være den bedste version af mig selv. Og faktisk, vidste jeg godt meget af det, du sagde, fx i forhold til, hvad der tænder mit lys, og hvad der dræner mig, men at høre det fra dig, manifesterer det ligesom på en anden måde. Jeg er dig dybt taknemmelig og starter nu en ny retning i mit liv med lidt mere styr på, hvem jeg egentlig er nedenunder alle burde-og-skulle’erne.
Tak min kære.
— Camilla Schmidt, København
Jeg ville bare lige sige tusinde tak for i går! Det var nærmest helt magisk at blive læst af dig! Jeg er fuldstændig ladet op af energi og samtidig fuldkommen drænet! 😅 jeg har allerede anbefalet dig videre og kommer til at gøre det mange gange endnu! Du kunne jo se lige igennem mig ... Magiske evner du har dig 😍 Jeg tror virkelig ikke at det var helt tilfældigt at det var netop dig der skulle læse mig!
Men alt i alt tak. Jeg håber virkelig på at møde dig en dag. Du er enormt inspirerende.
— Peter Kreiner, København
Det var en skøn og givende oplevelse at blive ”readet” af Luca Sofia. Hun koger informationerne fra det megakomplicerede Human Design-system ned så det bliver tilgængeligt, forståeligt og brugbart – og derudover er hun virkelig empatisk og nærværende, og skaber dermed helt automatisk et trygt, dejligt rum, hvor der er plads til alle ens sider. Jeg kunne ikke forestille mig en mere egnet Human Design-reader end Luca, som både indehar enormt meget viden om systemet, og ovenikøbet har en naturlig evne til at se og vejlede andre mennesker. Jeg kan virkelig anbefale en læsning hos hende!
— Klient, København
Jeg havde fra Lucas podcast hørt om Human Design og var blevet meget interesseret i, om det kunne give nogle nye vinkler og måder at anskue mig selv på. Så jeg valgte at prøve det, og det var meget anderledes end hvad jeg havde forventet - men på den gode måde. Jeg endte med at blive bekræftet i mange af de ting, jeg selv havde fornemmet intuitivt, men aldrig havde fået sat ord på. Jeg forstår ikke, hvordan det er muligt, men det var meget præcist og mange af rådene passede ekstremt godt ind på mig som person. Tusind tak, Luca :-)
— Klient, København
Det var en magisk oplevelse, du er magisk og hold op hvor er det en befriende følelse at få sat ord på alt det jeg inderst inde måske godt vidste, men som jeg har forsøgt at skjule indimellem fordi de evner gør at jeg skiller mig en del ud fra mængden.
Det er som om jeg på en eller anden måde er meget mere grounded i mig selv nu. Føler mig så powerful og fortryllet og stærk i min kerne. Jeg er mig, jeg er unik og jeg er ikke mærkelig fordi jeg oplever verden anderledes end de fleste jeg kender. Glæder mig som sagt til at lytte til readingen igen og tage endnu mere af det ind....
— Betina Hansen
Luca Sofia, jeg vil takke dig for det, du har gjort for mig. Jeg er aldrig blevet så bevidst om min egen krop og de signaler den sender mig, som efter terapien hos dig. Det var så rart at kunne fortælle højt om mine udfordringer. Det er ikke sidste gang jeg rækker hånden ud til dig. Min krop og mit sind elsker mig for det.
— Klient, København
Tusind tak for en virkelig inspirerende, grundig læsning. Den bekræfter mig faktisk i mange ting jeg allerede har fornemmet var på vej, eller som jeg lige har opdaget eller forstået. Så jeg føler det var meget god – og en måske ikke helt tilfældig – timing at jeg fik læsningen nu :-) Din læsning føltes meget troværdig, og du siger det med meget empati. Tusind tak igen!
— Klient, København
Min Human Design reading hos Luca Sofia var helt fantastisk! Den var bedre, end jeg havde turde håbe på, og det var faktisk, som om hun talte direkte til min sjæl. Det er svært at forklare, men de fleste af hendes ord ræsonnerede dybt inde i min krop. Jeg fik en hel masse information samt vejledning i, både hvordan jeg skal bruge informationen, og hvad der generelt vil være godt for min type. Det var en overvældende, intens og meget dejlig oplevelse!
— Klient, København
Waw, Human Design-readingen var en virkelig positiv oplevelse med masser af insights!
Jeg forstår nu, hvorfor jeg nogle gange har oplevet lukket døre, frustration og kæmpe store tunge følelser! Jeg har lært, at min mavefornemmelse er delt op i to (ja, det kan åbenbart være sådan), hvilke ting jeg er her på jorden for at lære og hvordan jeg udfra mit design bedst muligt skaber et liv med god energi og masser af muligheder. Luca Sofia belyste en masse kvaliteter, som mit design bærer med sig, både på det energetiske niveau men også helt nede på jorden som fx at være god til at tage ansvar.

Noget, der var en kæmpe øjenåbner for mig, var en forklaring på, hvorfor jeg oplever en masse ked-af-det-hed i mit liv og jeg blev bevidst om, hvordan denne skal håndteres og bruges som en gave af indsigt. Der var aHA-oplevelser, ny viden og bekræftelser på, hvilket ting jeg skal have ind i mit liv. Nu glæder mig til at få den dybere viden om mig selv implementeret i min hverdag! Jeg kan virkelig kun anbefale af få en reading, da det på så fundementalt et niveau beskriver hvordan man bedst fungere! Det er ret fantastisk!
— Klient, København
Tusinde tak for din skønne human design reading. Jeg har fået så meget ud af det at jeg slet, slet ikke ved hvor jeg skal begynde.. Jeg har tidligere snust lidt til human design, men har slet ikke kunne overskue alt den information der er tilgængelig om emnet. En læsning hos dig, har givet mig en en forståelse for hvad min chart har at fortælle mig. Den måde du læser på er utroligt behageligt og nænsomt. Trods en helt overvældende mængde information, førte du mig sikkert igennem læsningen.
Dit blide og smukke væsen skinner meget tydeligt igennem, når man taler mig dig. Jeg kan (og har😘) anbefalet alle en læsning hos dig ❤
— Klient, Viborg
Det var en en særlig oplevelse af få en Human Design læsning af Luca. Jeg havde forinden læst om det og forsøgt sætte mig ind i det selv og min type, men det virkede så kompliceret for mig så jeg var virkelig spændt på læsningen.

Luca talte til mig. Talte til min sjæl på en måde så min hår på armene rejset sig og kuldegys bredte sig i kroppen. Det gav genklag- stort set hvert et ord. Jeg mærkede glæde, lettelse og nysgerrighed. Glæde over at min krop genkendte det hun sagde og fordi der var så meget der gav mening hvorfor mit liv har været udfordringsfyldt og hvorfor jeg reagerer som jeg gør indimellem og lettelse over at jeg endelig kan gi slip på nogle ting jeg troede jeg skulle have i mig. Det gav mig bare så meget ro.

Nysgerrighed på at favne de sider af mig selv som jeg har ladt i baggrunden og på min unikke vej videre frem. Formidlingen af al den viden var så varm, samtidig kærlig humoristisk og sat på et niveau så jeg forstod det og ikke mindst mængden af informationer. Jeg har været enorm træt et par dage efter og faktisk dagen op til også, som om der allerede der var gang i en energi proces. Trætheden har været anderledes end jeg normlat oplever, som om der var ting der faldt på plads i kroppen og derfor jeg oplever den her træthed med tyngde.

En god tyngde, en rolighed. Jeg har så meget at gå videre med og være med. Jeg kan kun anbefale en Human design læsning af Luca, det mærkes at hun favner modtageren og er så ægte. Hele seancen har sat aftryk på måde som er så stærk at jeg har svært ved finde ord nok til beskrive det, kan kun sige giv dig selv den gave ❤
— Klient, Århus
Så dejligt! Det var simpelthen så fedt! Der var en masse gode indsigter om mit væsen, som blev struktureret på en god måde, så det blev til synlige ressourcer for mig. Og det gav et rigtig godt perspektiv på, hvor jeg står henne, som passede så godt på, hvordan jeg har det, og hvad der rører sig for mig i livet lige nu og faktisk gennem det sidste stykke tid <3
— Klient, København
Jeg vil bare lige fortælle dig, jeg har haft verdens dejligste dag fyldt med positive tanker, en afslappethed og hvilen i mig selv. Mit tempo er blevet betydeligt langsommere og tankerne kører ikke rundt i mit hoved. Det er SÅ dejligt! Jeg tog hjem i går i en helt afstresset tilstand, det var så mærkeligt, men meget fascinerende på én og samme tid. Det er lige før, det er ubeskriveligt. Jeg er dig SÅ taknemmelig, du gjorde noget magisk i går, og jeg kan ikke takke dig nok. Jeg vil rigtig gerne komme hos dig igen, du er virkelig en engel. Tusind tak fordi du hjalp mig, og fordi du er dig!
— Rima Masri, København
Jeg har meget færre smerter end før forløbet og har nu fået bedre kontakt til mine knæ, så jeg kan mærke, når de er overstrakte. Er begyndt at kunne løbe lidt igen. Jeg er nu i gang med at lære at stå igen og finde stabilitet i en mere hensigtsmæssig stilling. Jeg har følt mig mødt og kunne ikke have ønsket mig en mere nærværende behandler og meget vigtigt for mig blev det set, når jeg ikke kunne være i en øvelse og en anden øvelse blev valgt. Et virkelig godt og professionelt forløb.
— Klient, København
Jeg opsøgte Luca Sofia, fordi jeg længe har haft en masse tankemylder og uro i kroppen. Jeg kunne ikke overskue visse situationer, og jeg brugte mere tid for mig selv end i sociale sammenhænge. Jeg var ofte ked af det og brugte mere tid på at gøre andre glade og tilfredse, fremfor at mærke efter hvad jeg havde brug for. Nu mærker jeg en forskel i form af mere overskud. Jeg ikke længere er så træt, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg mærker hele tiden efter, hvornår noget er blevet for meget – altså lytter jeg til min krop. Jeg kan mærke at jeg er glad og min krop udviser glæde, som pr. automatik smitter af på mine omgivelser. Jeg arbejder stadig med mig selv, og Luca Sofia har givet mig gode værktøjer til at løse de udfordringer, jeg kan møde i hverdagen. Jeg er blevet bedre til at håndtere nye udfordringer og finde en løsning, der fungerer for mig. Jeg oplever ikke tankemylder på samme måde som før, jeg oplever dem i kortere sekvenser, som jeg hurtigt får styr på. Kontakten med min egen krop var helt unik. Delprocesserne var med til skabe den største forskel for mig.
— Klient
Efter mit forløb hos Luca Sofia er jeg blevet bedre til at mærke og lytte til min krop og holde små mikropauser i løbet af dagen med dybe vejrtrækninger. Jeg føler mig ikke nær så stresset, og det gør, at jeg lige kommer et gear ned, og at skuldrene ikke sidder oppe ved ørene, selvom der er travlt på arbejdet.
— Klient, København


Du er velkommen til at kontakte mig

Navn *
Navn