Ep#11 // Lad os hylde forskellighederne - om at bryde tabuer og lære at lytte til kroppen med Caroline Thorsfelt

LYT

DU FÅR DEN BEDSTE LYTTEROPLEVELSE VIA OVENSTÅENDE APPS. ELLERS KAN DU LYTTE HER VIA SIDEN.

Caroline Thorsfelt er en sand inspiration, og i denne episode taler jeg med hende om kropsbillede, tabuer, særlig sensitivitet, om at lære at lytte til kroppen (på den hårde måde), karakterræs og meget mere. Caroline driver en velbesøgt blog, hvor der er opstået et stort fællesskab omkring dét at bryde tabuer - et initiativ, som hjælper og inspirerer utallige læsere over hele landet. Caroline er åben, ærlig, hjertevarm og fyldt med betragtninger, som kan sprænge grænser, udvide og løfte.

Som hun siger: "Med de tabulagte emner er det jo - siden vi ikke snakker om det - så er det jo fordi, det er skamfuldt. Det er pinligt. Det er ikke rart for én at snakke om. Så det er også at få skammen væk og ligesom få at vide: “Det er okay. Berør det. Snak om det, for du har ikke gjort noget forkert, og hvis du har gjort noget forkert, så finder vi ud af det, for vi kan allesammen fucke up.” Lyt med, hvis du ikke er bange for at blive underholdt, løftet eller mindet om, at du er lige, som du skal være. 💮

 

Carolines side

Carolines Instagram

Luca Sofias side

Luca Sofias Instagram