Ep#19 // ACCEPT - Om at være både løve og killing, maskulin og feminin, en heliumballon & en groundet kæmpe med Emma Acs

Emma Acs gæster The Dichotomy, og det var vildt hyggeligt. Samtalen med Emma tager os med på en rejse igennem Emmas karriere - lige fra den startede til nu. Vi hører også om Emmas barndom, hendes udfordringer og glæder, om tanker omkring maskulinitet og femininitet, kreativitet, heart break, kropsbillede, spiritualitet og drømme.

Read More
Ep#14 // Bare gør det! Om at blive en succesfuld digital nomade, leve livet på egne præmisser og finder sit sande hjem i et fællesskab med Nyah Pham

I Lissabon findes en stor gruppe af det, der på moderne dansk hedder digitale nomader, og det er lige præcis dét, Nyah er - foruden livsstilscoach. Nyah indvier os i hemmelighederne ved at være en succesfuld digital nomade, og så fortæller hun os også om sin livsstilscoaching-praksis, som er lige på trapperne.

Read More
Ep#10 // Følg dit flow, smid maskerne og find vej tilbage til dig selv med Lisbeth Lundgaard [Human Design]

I denne episode taler jeg med viise Human Design specialist Lisbeth Lundgaard. Vi taler om Human Design systemet - hvad er det for noget? Hvilke typer er der, og hvad kan siges om dem generelt? Hvordan kan vi leve som mere autentiske individer? Og så giver Lisbeth en smagsprøve på, hvordan hun læser charts - hun læser nemlig min.

Read More