Om Luca Sofia Engen

Mit ønske og indre formål

er at inspirere dig i processen

til at leve dit liv

med personlig frihed

til at lade dit autentiske lys skinne.

luca+sofia+engen.jpg

Kort om Luca Sofia

• Psykomotorisk terapeut, Human Design Reader & manifestationsguide

• Skaber af processen Lumination

• Vært på livsstilspodcasten Flow Galore

• Skribent (Elephant Journal, Mindbodygreen mm.) & blogger

• Medstifter af Autoimmun Balance

 

LUMINATION:

Human design, Psykomotorisk Terapi & Manifestation

Luca Sofia Engen har dedikeret sit virke til at facilitere kropslig, psykisk og spirituel healing gennem værktøjer, erfaringer og indsigter, hun har erhvervet sig uofficielt fra barnsben og officielt gennem de sidste 18 år.

Fra en tidlig alder var Luca Sofia optaget af menneskesindet, interpersonelle mekanismer og psykologi. Den holistiske forståelse af mennesket har drevet Luca Sofia dybere ind i udviklingsarbejdet og inspireret hende til at uddanne sig til psykomotorisk terapeut; en uddannelse, som netop tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke og sigter mod integration af ubevidst materiale.

Med mange års uddannelse, eksperimentering og videnssamling har Luca Sofia Engen udviklet en helt unik, potent og intuitiv praksis, som formår at understøtte de transformative processer, som er nødvendige for at bringe krop og psyke i balance.

Luca Sofia har navngivet sin unikke terapeutiske tilgang Lumination. Lumination, da en stor del af arbejdet handler om at bringe skygger, traumer, begrænsende overbevisninger og andet hengemt materiale frem i lyset for integration og heling. Lumination, da en anden stor del af arbejdet handler om at projektere nævnte autenticitet og frihed ud i sit miljø for at skinne klart og tydeligt, som dén, man virkelig er, for endeløs magnetisme & manifestation. Og således bliver forstærkelse af den ultimative, personlige frihed mulig.

 
IMG_2402.jpg

Udfold din autenticitet: Treenigheden manifestation, Human Design og psykomotorisk terapi skaber en synergi, hvor krop og sind udvikles, integreres, næres og støttes.

 

Med en professionsbachelor i psykomotorisk terapi og afspænding samt certifikationer og studier inden for bl.a. psykomotorisk personlig træning, mindfulness, sanseintegration, esoterisk healing og manifestation trækker Luca Sofia på en potent og helende vifte af modaliteter i sit arbejde med klienter. 

Mange års studier af Human Design-systemet samt dyb eksperimentering med og integration af denne komplekse viden har gjort Luca Sofia til én af pionererne inden for Human Design i Danmark, og hun giver nu Human Design readings til mennesker over hele landet.

Her finder du artikler på bloggen, her er podcasten. Du er også velkommen til at kontakte Luca Sofia med evt. spørgsmål eller kommentarer.

Læs udtalelser fra klienter her.

 
Jeg ville bare lige sige tusinde tak for i går! Det var nærmest helt magisk at blive læst af dig! Jeg er fuldstændig ladet op af energi og samtidig fuldkommen drænet! 😅 jeg har allerede anbefalet dig videre og kommer til at gøre det mange gange endnu! Du kunne jo se lige igennem mig ... Magiske evner du har dig 😍 Jeg tror virkelig ikke at det var helt tilfældigt at det var netop dig der skulle læse mig!
Men alt i alt tak. Jeg håber virkelig på at møde dig en dag. Du er enormt inspirerende.
— Peter Kreiner