Astrogeografi! Add-ons til din Human Design session.

astrogeografi

Mange af os er helt indforstået med, at der er nogle planeter derude i space, som har en indflydelse på vores væren. Derfor tyer vi til astrologi, nærstuderer vores chart, læser om vores ascendant og måne osv.⠀

Noget, som måske kan overraske er, at vores unikke væren her på jorden også har en chart. Man kunne kalde den en rejsechart - ofte kendt i folkemunde som astrogeografi. Hvert eneste af os mennesker har en unik astrogeografi baseret på vore fødselsdata, helt ligesom med vores fødselschart.⠀

Astrogeografi viser:⠀

➡️ Vore planeters unikke baner over jorden.⠀

➡️ I hvilke områder, der er hhv. støttende, transformerende, kunsteriske, udfordrende osv. energier/planetbaner.⠀

➡️ En forklaring på, hvorfor man føler sig særligt hjemme et sted, man måske aldrig har været før - eller hvorfor det måske bare altid har været symbolsk op ad bakke på et givent sted.⠀

I foråret lavede jeg en podcastepisode om astrogeografi. Jeg fortalte lidt om, at jeg i Danmark befandt mig på min månelinje. Månelinjen relaterer tit til tidligere liv, til det nænsomme og nære, til dybe relationer og emotioner.⠀

Her i Lissabon krydser min Pluto og Jupiter. Jupiter er ekspanderende og én af de mest støttende linjer, vi kan være på. Pluto er transformation, død over dét, som holder tilbage og en minden om at være sjælsstyret, ikke egostyret.

Jeg mærker allerede fornyet energi og et anderledes flow.

Jeg har besluttet mig for at tilbyde astrogeografi som add-on på Human Design Readings. Så hvis man ønsker at kende sin astrogeografi og vide, hvilke planeters indflydelse man er vokset op under, hvorfor man føler sig draget til særlige steder samt hvilke steder er fordelagtige ud fra ens særlige mål og ønsker, kan man lægge dét oveni sin reading.

Hvis du har lyst til at udfolde dit Human Design og samtidig blive klogere på din rejsechart, kan du booke en tid til en session herunder og sætte kryds i add-on.