Skal vi lade være at rippe op i fortiden og bare "komme over det"?

rippe op i fortiden

Nogle gange hører vi, at man ikke skal “rippe op i fortiden.” At der intet konstruktivt er i at koge suppe på gamle ben, for sket er sket.

Men uanset hvor meget vi vil være ved det, er fortiden i os hele tiden, indtil vi bevidst giver slip på den. Den er i vores gener, i vore celler, vores væv, vores underbevidsthed og vores energi. Når vi proklamerer, at vi ikke vil “rippe op i fortiden”, siger vi egentlig til os selv, at vi vil lade fortrængt og hengemt materiale forblive fortrængt og hengemt.

Samtidig vil vore reaktions- og tankemønstre henvise til fortiden, for underbevidstheden bliver ved at afspille de loops, den blev kodet med via fortidens erfaringer. Lidt som et anker, der holder båden tøjret - den kommer aldrig rigtig ud af stedet. 


Vi kan arbejde med fortiden konstruktivt (i stedet for at forblive i de velkendte narrativer og begrænsende overbevisninger), når vi identificerer de fortidens mønstre, som vi baserer vore liv på. Hvis ikke vi forstår og skinner lys på 🔦så er det rigtig svært at give slip, for hvordan kan man give slip på noget, man ikke ved, hvad er?

Min terapeutiske metode hedder Lumination og integrerer psykomotorisk terapi, Human Design og manifestation. Lumination, fordi vi bringer lys til den dunkle underbevidsthed og skyggerne. Lumination, fordi vi finder det autentiske lys og lader det skinne frit. Lumination fordi, det betyder “to brighten, to illuminate; to reveal, to throw light on.”

Hvis du har lyst til at arbejde med at finde dine begrænsende overbevisninger og heale dine triggere på egen hånd, anbefaler jeg min online, holistiske guide: TRIGGET. Den er fyldt med essentiel info, let tilgængelige øvelser og integration på det psykiske, kropslige og sjælelige plan.

Jeg ser frem til at tage imod dig i min praksis, hvis du er klar til at arbejde med at heale dine triggere med terapeutisk guidning.