Sådan støtter du bedst projectors i dit liv (Human Desing) #Projectorserien

Sådan støtter du bedst projectoren i dit liv

Måske har du én, måske har du et par projectors i dit liv. Vi har alle brug for omsorg og støtte fra hinanden, og projectors er absolut ingen undtagelse. De er nemlig længst "hjemmefra" så at sige og er de eneste på udebane. I tusindvis af år har verdens befolkning nemlig bestået af reflectors (den ældste type), manifestors, generators og MG's. Først for ca 250 år siden kom projectors til for at assistere i et bevidsthedsskifte på Mama Earth. 🌎⠀

Projectors elsker mennesker. De elsker at se direkte ind i din kerne (bevidst eller ubevidst) - deres aura rækker helt ind i din og læser den - totalt oppe i ansigtet på dig så at sige, og derfor kan det føles intenst at være i nærheden af en projector - også selvom vedkommende ikke siger et ord. Det kan føles blottende, ubehageligt eller intimiderende - eller det kan føles som den største, kærlige healing, og som at komme i kontakt med dybe, glemte dele af dig selv igen. Nogle gange en blanding! I og med at projectoren kan udføre noget, vi tilnærmelsesvist kan kalde energetisk operation på dig, er det absolut essentielt, at projectoren har tilladelse til dette (også tilladelsen er energetisk.) Ubevidste projectors render rundt og laver uønskede indgreb i andres energi og bliver enten afvist, ignoreret eller afskyet for deres indblanding. ⠀

Projectors ser - men de er også designet til at blive set gennem særlige talenter eller gaver, de har med sig. Deraf navnet - som en projektør udsender de et kraftigt lys, som kan tiltrække opmærksomhed, når de er i deres genizone.⠀

Du støtter bedst dine elskede projectors ved virkelig at give dig tid til at SE dem. SE de gaver, de har. Se deres behov, for de kan selv have svært ved at se dem. De har brug for dig og lærer meget om sig selv ved at gå ved din side. Giv dem lov til at sende deres stærke lys ud og støt dette lys, deres talenter, gennem kærlig opbakning. Søg deres råd, søg deres perspektiv, der er intet, de heller vil end at fortælle dig, hvad de ser. Og de ser noget helt særligt i dig 🌷

Hvis du har lyst til at blive klogere på dit Human Design, ser jeg frem til at give dig en reading. Med selvforstålese kommer selvaccept, kommer selvkærlighed.