Sådan støtter du bedst Manifesting Generators i dit liv (Human Design)

sådan støtter du bedst manifesting generators i dit liv

Manifesting Generators er generators og derfor gælder den forrige post også her. MG's er dog generators på deres egne helt særlige måder - de har nemlig, som navnet antyder, et skvis af manifestor i sig. ⠀

Denne energitype har adgang til en meget potent og handlekraftig energi, når de ærer og følger deres mavefornemmelse og dét, der lyser dem op. MG's er ikke lineære væsner - de kan snildt hoppe ud af projekter, jobs eller forløb, hvis det ikke længere huer dem at deltage. Således har MG's ofte haft flere forskellige, skiftende hobbyer, måske gået på forskellige uddannelser, haft forskellige karrierer el.lign. Og det er smadder godt for dem. Sådan lærer de og kultiverer visdom. Lynhurtigt og uden de store dikkedarer. Samtidig viser de os, at tiden, livet og udvikling ikke er lineær, og at det er okay at skifte mening.⠀

Manifesting Generators er utroligt magnetiske, når de følger dét, som lyser dem op (ligesom det gør sig gældende med pure generators.) De har et stort behov for frihed, og det kan deres karriere med fordel reflektere. Når en MG efterlever sit design, er der absolut ingen grænser for, hvad de kan udrette!⠀

Du støtter bedst din elskede MG ved at give dem plads og rum til at ombestemme sig (deres mavefornemmelse svarer dem altid løbende). MGs skal have lov til at udfolde deres mange interesser, og de skal have lov at "vende hver en sten", hvis det er dét, de har lyst til. MGs skinner, når de er frie - frie til at være dem selv og frie i deres professionelle og private forhold. Vær ikke bange for, at din MG ikke committer sig til dét, de virkelig brænder for. Det gør de - men det bliver måske til mere end én ting! MGs kan med fordel støttes i at læne sig tilbage rent energetisk og synke godt ind i den feminine yin-energi. Ofte er det yin-energien, som hjælper de skønne MGs med at finde balance i deres intense mix af generator/manifestor.