Sådan støtter du bedst Generators i dit liv (Human Design)

sådan støtter du bedst generators i dit liv human design

Generators er her bl.a. for at lyse verden op med deres juicy livsenergi, som de tapper ind i, når de tager del i situationer, relationer, erfaringer og begivenheder, som deres mavefornemmelse siger JA til. En generator, som lytter til og ærer sin mavefornemmelse, er noget af det mest magnetiske og lækre, man kan være i nærheden af. ⠀

Generators' aura er stor og omfavnende og generelt rigtig skøn at blive omgivet af. Auraen hos en generator er vitterligt designet til at tiltrække tilbud (mennesker, begivenheder, ting etc) - og det er så op til generatoren at bruge sin stærke mavefornemmelse til at sortere i tilbudene. ⠀

Det kan dog nogle gange være svært for generatoren at turde sige nej. De kan blive i jobs, der ikke lyser dem op, og de kan rende rundt og være "curling-agtige" for alle andre (og bliver desværre ofte taget for givet i processen.) ⠀

🌼 Du støtter bedst din elskede generator ved at stille vedkommende ja/nej-spørgsmål, når de skal tage stilling til noget - så kan de nemlig aktivtere deres mavefornemmelse!

🌼 Generators skal støttes i at SIGE NEJ - nej kan med fordel være deres mellemnavn.

🌼 Kræsenhed ift. hvad generators siger ja til, vil gøre en verden til forskel for deres manifestationsevner.

🌼 Tag aldrig din generator for givet. Selvom vedkommende vil arbejde sig selv under gulvbrædderne for dig, er det ikke korrekt for dem og vil kun føre til en trist, udslukt generator, som ikke lyser sin bid af verden op, hvilket de ellers er designet til i al deres guddommelige lækkerhed.

🌼 Fortæl generators i dit liv, hvor meget du elsker dem og hvor meget, du påskønner dem. Dette er medicin for alle og især for gennies ✨