Kan man tale til sin krop og sine celler, og hvad gør det godt for?

cellesnak tale til sin krop

Da jeg oplevede at være syg med en sejlivet virus sidste år, brugte jeg mange forskellige remedier for at støtte min krop i processen - alt lige fra særlig kost & kosttilskud, til cupping, akupunktur, zoneterapi og meget mere. Alle var vigtige værktøjer. Og ét af de allervigtigste værktøjer var Cellesnak.⠀

i 2014 læste jeg Cell Talk af John Upledger - en videnskabelig udredning for at celler og organer har deres egen bevidsthed og intelligens - og at de faktisk kan kommunikeres med. Siden da har jeg aktivt brugt Cellesnak fx ved sygdom. Det lyder lidt langhåret, men det virker! Den anerkendte cellebiolog Bruce Lipton har også forsket på dette felt og bl.a. udgivet den anbefalelsesværdige bog The Biology of Belief, som understøtter dette koncept. ⠀

Det er utroligt, hvilke mirakler kroppen kan udrette, når vi støtter den og giver plads til dens egen selvhelingsegenskaber. SOULmedi er dybe, guidede hypnomeditationer, som samarbejder med underbevidstheden. Cellesnak er en undertype, hvor der bliver talt direkte til cellernes bevidsthed for optimal healing på celleplan.

Cellesnak: AFBALANCERING, STYRKELSE & HEALING AF IMMUNFORSVARET kan bruges i perioder med sygdom såvel som til generel styrkelse af immunforsvaret, når du er rask. Den egner sig også godt til børn, som kan falde til ro til den uden at behøve at have kognitiv forståelse for ordene. Cellesnak koster kun 75,- fordi jeg ønsker, at alle skal have råd til den - uanset om man går på gymnasiet, er pensioneret eller noget helt tredje.⠀

Jeg fik denne smukke feedback den anden dag:⠀
"Jeg har de sidste dage sat celle /immunforsvar på og din stemme er så helt fantastisk englehviskende, så jeg mærker roen sprede sig ganske hurtigt. Jeg er faldet i søvn begge gange, og hører kun lige de første af dine ord til cellerne. Jeg håber at min underbevidsthed lytter med og at det giver resonans i min krop alligevel? Første gang var om dagen og da jeg vågnede mærkede jeg den vildeste energivibration rundt i min krop. Det var sådan at tårerne trillede, for det føltes så stærkt. Jeg oplevede healing på dybt plan."

Du finder flere Cellesnak her i mit SOULmedi-bibliotek.