Hvordan hænger underbevidstheden sammen med manifestation?

manifestation underbevidsthed

Jeg har ofte nævnt, at vi manifesterer ud fra underbevidstheden. But it bears repeating. Underbevidstheden er meget simpel. Den bruger ikke logik, og den har ingen evner til abstrakt eller kompleks tænkning. Den kan ikke ræsonnere. Den looper bare de mønstre, den er blevet kodet med.

Hvad der trænger igennem til underbevidstheden, bliver i underbevidstheden (indtil der bliver ryddet op.) Underbevidstheden bliver kodet gennem iagttagelser og gentagelser - særligt når vi er børn, men det fortsætter gennem hele livet (derfor er det vigtigt, at vi er kræsne med, hvad vi kigger på/fodrer vore hjerner med).

Underbevidstheden er vores skaberkraft. Den tiltrækker dét, den tror på gennem Law of Attraction.

Hjernen er så delikat plastisk, at vi sagtens kan ændre disse loopende mønstre (hurra!) Når vi ændrer underbevidsthedens mønstre til at støtte et stærkt og højt selvværd, aktiverer vi vore ubegrænsede manifestationsevner.

Vi skal ned og skinne lys på alle de begrænsende overbevisninger dernede i den dunkle underbevidsthed, så vi kan ændre dem til det modsatte ✨✨✨ Resultatet bliver, at vi er mere autentiske end nogensinde før - og mere magnetiske end nogensinde før.

Man behøver ingen ritualer for at manifestere. Ingen stearinlys, blomster eller krystaller. Ingen high vibes eller positiv energi. Du er ligeså kraftfuld udi manifestation, når du har en dårlig dag, som når du ser regnbuer og unicorns alle steder. Bevidst manifestation handler nemlig ikke om at have “ren energi” eller total alignment. Manifestation handler om autenticitet, selvværd og stor energi. Og det handler om at anvende noget af den overordentligt gigantiske power, vi har i vores underbevidsthed (som udgør ca 95% af vor samlede bevidsthed!) Tænk hvor kraftfulde vi bliver, når vi engang formår til fulde at anvende de 95%, som ligger i relativt dunkelt mørke. Indtil da kan vi bl.a. bruge hypnoterapi og kropsbehandling til at bringe lys ned i underbevidstheden for at illuminere + ændre begrænsende overbevisninger. 

Hvis du har lyst til at blive klogere på, hvordan underbevidstheden fungerer og påvirker vores liv, har jeg skabt den holistiske guide TRIGGET til samme formål. Her lærer du at lade underbevidstheden arbejde FOR dig, ikke imod dig. Ønsker du guidning udi manifestation, er jeg klar til at tage imod dig i min praksis.