Hvad er Reflectors? (Human Design)

hvad er reflectors

Reflectors er den ældste Human Design type, der findes overhovedet - engang var alle reflectors, nu er du en sjældenhed (udgør kun omkring 1-2 % af befolkningen.) Du spejler dit miljø, samfundet & dine medmennesker.

Alle dine centre er udefinerede eller åbne, dvs. du er designet til konstant at sample andres energier og faktisk i interaktion med den anden spejle den anden for en stund. Dette giver dig potentialet for den aller dybeste visdom og neutralitet.

Ideelt set befinder du dig i en position, hvor du på én eller anden måde arbejder for dit miljøs eller samfundets helbredelse. Vi kan altid aflæse, hvordan et samfund eller en familie har det ved at se på din trivsel.

Tillad dig selv at være den du er i nuet, tillad dig selv at skifte ham, hobby, perspektiv og passion alt efter hvor du er i dit liv. Du rummer en resiliens på trods af din åbenhed, som gør dig i stand til at reflektere/spejle, fremfor at absorbere. Det er dog stadig gavnligt for dig med bevidsthed om, hvem du omgiver dig med og hvilket miljø, du befinder dig i - for du er kamæleonen, som tager farve af dine omgivelser ✨

Hvis du er nysgerrig på at lære dit design bedre at kende, ser jeg frem til at dykke ned i det sammen med dig i mine HD-sessioner.