Hvad er Manifestors? (Human Design)

hvad er manifestors human design

Manifestors ✨

Du er én af de største go-getters - du kan virkelig få tingene til at ske og sætte himmel og hav i bevægelse med din power. Der kan være en aura af intensitet eller uovervindelighed omkring dig, og du bringer et enormt drive og fokus ind i hvilket som helst projekt, du dedikerer dig til.

Du har valgt det her liv som manifestor for at gøre det, DU har lyst til - på et grundlag af ukompromitteret autenticitet - og derigennem bringe fred til verden omkring dig.

Fred er et nøgleord for dig. Når du giver dig selv lov til at udtrykke dig frit og leve dit liv frit som den, du virkelig er, stilner al kaos omkring dig. Så leder du an, inspirerer og bliver en sand katalysator for fred, frihed og autenticitet i andre.

Din fornemmeste opgave er at tillade dig selv at skinne i al din pragt 🌟 at gå dine egne veje 💫 og turde være tro mod dig selv. Så spiller du en stor rolle i aktivt at gøre verden til et fredeligere sted 🌏

Hvis du har lyst til at lære dit unikke Human Design at kende, ser jeg frem til at give dig en reading.