Hjertet i Human Design

hjertet i human design

HJERTET I HUMAN DESIGN ••

Inden for Human Design står hjertet for viljen og for vores drivkraft ift. at strategisere (vist ikke et ord, men burde være det!) på et materielt plan. Dvs. opnå og udføre og fuldføre. Hjertet er én af de fire “motorer”, vi kan have energimæssigt set, men kun omkring 30% af befolkning har hjertet defineret, dvs. har det som en aktiv, konsekvent energistrøm.

Størstedelen af befolkningen har et udefineret eller ligefrem åbent hjerte - dvs. langt de fleste er ikke designet til at forlade sig på viljestyrken, for der er ikke en konsekvent adgang til den. Det åbne eller udefinerede hjertes visdom ligger i at vide, at de har intet at bevise, for de er ikke designet til at konkurrere eller bevise sig selv, selvom det nogle gange er dét, det udefinerede hjerte har allermest lyst til. De er heller ikke designet til at indgå i situationer, hvor de skal forlade sig meget på viljestyrken. Når de udefinerede hjerter tillader sig selv at følge dét, som lyser dem op, kommer succesen til dem, uden at de behøver at bekymre sig om at lave strategier. 


For de definerede hjerter handler det om at være virkelig kræsen omkring, hvad man vælger at give sin viljestyrke til, for man lægger så at sige hjertet på bordet hver gang. Når hjertets motor først har dedikeret sig til et projekt, kan det være svært for hjertet at trække sig ud igen. Det definerede hjerte har brug for en masse uforstyrret alenetid, hvor det kan regenerere sine dyrebare kræfter. Hvis du har lyst til at vide mere om dit unikke Human Design, er du altid velkommen til at skrive eller til at få en reading hos mig.