En kærlighedsnote til Manifesting Generators (Human Design)

manifesting generators human design

Manifesting generators er fundamentalt set generators - men der er en ekstra energi i spil, nemlig den fra manifestors, som navnet antyder. Det betyder, at jeres system er en kombination af både den stabile, juicy generator, såvel som af den lynhurtige, banebrydende manifestor.

Det er to meget forskellige energier, som fungerer på vidt forskellige måder - derfor kan det nogle gange føles lidt udfordrende eller konfliktfyldt at være MG - men kun til I accepterer begge sider af jer selv og finder balancen. For MGs er en nøgle til flow nemlig at balancere generatorens feminine energi med manifestorens maskuline energi.

Derfor kaldes I også The Warrior Buddha - det er denne synergi, som skaber jeres magi. Det er så vigtigt, at I giver jer selv lov til at skifte hobby, job, karriere, partner, venner, retning i livet, når I ikke længere føler mening med tingene. I fungerer ikke på lineær vis og lærer meget hurtigere end så mange andre. Derfor har I ikke brug for at blive længe, før I har opsamlet den implicitte erfaring, læring og visdom i et givent scenarie.

Kære MG, giv dig selv lov til at bounce rundt. Giv dig selv lov til at smage på alle livets tilbud, så længe de lyser dig op 💡 Giv dig selv friheden til at gå dine egne veje og vid, at din visdom kommer fra dine mange erfaringer. Når du giver dig selv frit spil, inspirerer du os alle til at gøre op med den lineære way of life og giver os frihed til at følge vore drømme. Du kan altid tjekke, hvilken type du er på jovianarchive.com, hvis du ikke allerede ved det.