Egenomsorg og påskønnelse for Generators (Human Design)

generators i human design

Generators: I lyser verden op med jeres livsenergi, I skaber den elektriske strøm af livskraft, som får det hele til at køre rundt. Som jeres navn indikerer, genererer I juicy energi - men ikke bare ud af det blå.

For at sætte jeres energidynamoer igang, er det altafgørende, at I kun (så vidt muligt) gør det, som lyser jer op. Som I nyder, som I holder af, som I elsker at gøre. For at kunne lyse verden op, skal I selv være lyst op. 💡 For generators og manifesting generators handler egenomsorg bl.a. om at være kræsen - om at sige ja til alle HELL YES’ene - men næsten endnu vigtigere at turde sige NEJ. Nej til alt det, som ikke lyser jer op. Nej til alt det, der føles drænende.

Selvom I har adgang til en masse energi, skylder I den ikke nogen.

Når I selv er lyst op, fordi I følger og ærer jeres ønsker, lyster og begær - så flyder jeres livsenergi automatisk over til gavn for alle 🌟 Lystbetonet adfærd er ikke fy-ord, men words to live by. En generator/MG, som er lyst op af livsglæde er noget af det mest magnetiske og tiltrækkende, man kan støde på.

Generators generer deres egen livskraft, og når de laver dét, de elsker, lyser de op som dynamoer. Så skinner de med en juicy livsenergi, som ikke alene oplyser dem selv, men også verden omkring dem, og de har adgang til en stabil og effektiv energi 🚀


Men er generators så hele tiden bare energifyldte? For det første har vi ALLE brug for hvile og alenetid - også generators. Og lige så energifyldte, skinnende og magnetiske generators kan være - lige så udslukte og druknet mus-agtige kan de være, når de ikke følger deres ellers stærke mavefornemmelse, men forpligter sig til mennesker, begivenheder og situationer, som ikke lyser dem op. Generators’ lækre, delikate livsenergi bliver mestendels tilgængelig, når de laver det, de ELSKER - intet mindre.


Historisk set er generators blevet udnyttet som ydende arbejdsheste for andres vinding, og denne mekanik kan stadig ses i dag... Mange generators yder løs på utilfredsstillende vis både professionelt og i relationer og er tit bebyrdet af en masse ‘skal’ og ‘burde.’

Kære generator, du er her ikke for at give din livsenergi væk til andre. Du er her for at NYDE livet og bringe lys til verden gennem din livsglæde. Jo mere du følger din mavefornemmelse og øver dig i at sige nej til dét, der ikke er meningsfyldt for dig - jo tættere kommer du din juicy, energifyldte og livsglade natur