Human Design & popkultur: Jennifer Lawrence er en manifestor

jennifer lawrence er en manifestor i human design

Jennifer Lawrence er en #manifestor. Som manifestor er én af hendes essentielle opgaver at være fuldstændig uapologetisk sig selv med alt, hvad det indebærer. Manifestors har imponerende auraer, som altid skaber opmærksomhed, men mange manifestors lærer at krympe sig sammen, fordi de ikke får lov at blive bekendt med deres egen power som børn. ⠀

Jennifer Lawrence krymper sig på ingen måde sammen. Hun er sig selv, straight up, om det så indebærer bøvser, banden og akavede moves, hun owner det hele, og derfor er hun i manges øjne en helt. Hun viser andre, at de også kan være dem selv uden undskyldninger. ⠀

Hun inspirerer andre indirekte ved simpelthen at lade sin unikke personlighed og kreativitet tale. Ser man et interview med JL, fornemmer man, at der er en form for skarphed under overfladen - hun er ikke bare bubbly bubble gum. Selvom hun griner og laver sjov, ligger der en snert af "don't mess with me, det er i hvert fald på eget ansvar." Her fornemmes manifestorens afvisende aura, som er bygget til at feje modstand af banen, hvis blokeringer skulle opstå. ⠀

Den kropslige visdom, som taler højst i JL, er følelserne i solar plexus. Hun vil altid være et sted på en følelsesmæssig bølge - nogle gange oppe, andre gange mere nede. Er hun ude af balance vil hun have tendens til at lade sig rive med af vrede, selvom den følelse, hun længes allermest efter, er fred. Fred er også én af de største gaver, hun kan give denne verden - at inspirere andre til at finde fred med dem selv.⠀

JL er utroligt tænksom, yderst intelligent med radikalt originale tanker og en konsekvent adgang til bevidsthedsudvidende indsigter. Det er bare ikke altid lige let for hende at kommunikere disse tanker og indsigter - nogle gange går det lettere i samvær med visse mennesker.⠀

Business-strategi er én af hendes stærke sider. Hun er eminent til at forhandle og få den gode aftale i hus, og dét at skabe ressourcer og penge er vitterligt barnemad for hende. Jennifer Lawrence er bygget til at lede og har en vis alfaenergi som gør, at mange ville føle sig trygge ved at følge hende ud af et brændende hus. I denne inkarnation har hun valgt at leve med et fokus på være noget for andre fremfor sig selv.