Praktisk manifestation i det nye paradigme a la Luca Sofia

praktisk manifestation i det nye paradigme

Det perspektiv på manifestation mange af os har, har dybe rødder i det gamle paradigme. Vi kunne erstatte ordet "Universet" eller kosmos med Gud, og det ville på mange måder reflektere det samme trossystem, vi i Vesten har haft i århundreder.⠀

Det gamle paradigmes manifestationsjargon ser Universet som en slags alvidende forælder (nøjagtig som med Gud, den almægtige *fader*), som har ønsker på vore vegne, og som kan guide mildt, hvis vi lytter efter, eller med tough love, hvis guidningen falder for døve øren.⠀

Når vi tænker sådan, gør vi os selv små - også selvom vi har erstattet ordet Gud med Universet.⠀

Som mennesker har vi 100% skaberkræfter.⠀

Det betyder på ingen måde, at vi ved alt. Vi guides, for jorden er en tung kontrasternes skole. Vi guides af vore sjæle, vore højeste selv. Og vi har vores soul squad, som jeg kalder det, som er et team af guides og vejledere på de højere planer. Men hverken universet eller vores soul squad har ønsker eller motiver eller ambitioner på vore vegne. Kun en evig kærlighed til os og en omsluttende, opmuntrende omsorg. Vores soul squad ved selvfølgelig, hvad vi på sjælsplan har valgt at arbejde på at udvikle i dette liv. Men vi har roret. Vi er faktisk skibet ;)⠀

Jeg plejer at sige, at vores virkelighed er vores egen underbevidsthed. Vi giver os selv de tegn og synkroniciteter, vi beder om. Vi tiltrækker og frastøder på baggrund af vores eget værd. Universet spejler os og svarer på dét, vi sender ud.

Universet er i konstant udvikling, ligesom os. Det lærer om sig selv igennem dynamisk sammentrækning og udvidelse - ligesom os. Det lærer om sig selv igennem kontraster - igen ligesom os, for vi er jo en del af universet.⠀

Her er billede på manifestation fra mit perspektiv: Forestil dig havet. Vi er båden. Lys og bøjer er vores sjælsbevidsthed og soul squad. Hav og vind er universet - drivkraften, som bærer, men som i sin natur er neutral og ikke har behov på bådens vegne.⠀

Hvis du har lyst til at læse mere, er jeg i færd med at skrive en ebog om manifestation, som jeg glæder mig til at dele med dig 🌖


manifestation a la luca sofia.png