Assemblage No. 6

Indeholder annoncelinks

Indeholder annoncelinks

ET VÆLD AF SAGER, JEG LI'R

Back at it again med fredags-assemblagerne.

Har du hørt om Bitterstern? Det smager en lille smule af snaps (uf), men gør noget virkelig godt for fordøjelsen og tarmfloraen. Hvis man har hang til søde sager, kan det også afhjælpes ved at drikke nogle dråber i et lille glas vand. Det er en urtetinktur med næsten 1000 år på bagen!  Jeg er fan.

Late to the party, men jeg er ret vild med den her, som jeg har haft i et par uger nu. Den gør noget virkeligt godt ved mit hår. Uden at resultere i den trælse klaskning (når det ser ud som om, man har en usynlig badehætte på) - men giver masser af næring og fylde. Udtørret sommerhår, frygt ej.

Den her blog.

Følger du Lacy Phillips fra Free + Native på Instagram? Jeg er nærmest en omvandrende reklamesøjle for hende og det arbejde, hun laver. (Fik det endda nævnt i introen til sidste podcastepisode.) Lacy Phillips formidler manifestation og opløsning af blokeringer i det ubevidste for et magnetisk og magisk liv. Flere af mine venner er blevet hooked nu, og jeg er nødt til at dele det med jer! (Igen, ha)

Jeg vil til at bruge denne her sammen med denne og denne. Duftesansen er en powerforce, som vi kan anvende til vores fordel. Duftesansen kan påvirke både sinds- og kropstilstand, derfor glæder jeg mig til at få gang i duftlampen.

Sodastream er min redning hele sommeren.

Måske har du hørt mig snakke om Human Design. Den her video giver en god forståelse for systemet på en frisk og... moderne? måde. Du kan finde ud af, hvilken type du er her. (Man bruger nøjagtigt fødselstidspunkt og sted.) Jeg har lige set, at én af mine yndlingslærere inden for Human Design lige for tiden giver en professionel reading for $35.

Verdens bedste glutenfrie brød!instagram