Assemblage No. 2

annoncelinks

annoncelinks

Et væld af sager, jeg li'r

Jeg elsker den her serie, som ligger på Netflix. Den giver et fascinerende indblik i moderne, japansk kultur. Forholdsdynamikkerne er subtile, delikate og underholdende, og cinematografien beroligende for nervesystemet. Og pludselig siger jeg KOWAI hele tiden ('uhyggeligt' på japansk.)

Noget ved denne video gør mig glad helt ind i knoglerne - og på bare 34 sekunder.

Bogen, som er én af grundstenene i alt terapeutisk arbejde med kroppen. 

Genhusker hvor vild jeg med den her sang og egentlig hele det dobbeltalbum, som jeg forelskede mig i på en rejse gennem Sydamerika i 2006. 

Endelig får jeg snart åbne hylder i mit køkken, og disse er på min liste. De er så smukke at se på.

En health coach gør sig tanker om, om autoimmunitet kan hænge sammen med selvhad.

Denne her fætter står til en formidabel pris og har ikke mindst enormt gode anmeldelser. Rå sellerijuice (uf) skulle være så godt for mave/tarmsystemet - særligt hvis man har en autoimmun tilstand - så jeg har tænkt mig at hoppe tilbage på juicevognen.

Her kan man lære en gennemgribende mindfulness-praksis fra sin sofa.

Vores immunforsvar har indflydelse på vor sociale adfærd. Vildt meningsfuld og spændende artikel på baggrund af ny forskning.

De her, de her og de her ryger i min store gryde sammen med vand, simrer i 20 minutter og trækker efterfølgende en times tid. Ud af det kommer en potent drik fuld af mineraler, som drikkes i stedet for postevand. Resultatet bliver i følge Lacy Phillips bl.a. hår, der gror i vildskab, hud, der får en sund glød, og negle, der ikke er til at bide skeer med.

Jeg smutter med denne smukke, akustiske version fra bedste George.


Kontakt Luca Sofia her.

luca sofia engen

Slut fred med din krop og bliv ét med dig selv.

Luca Sofia assisterer dig i at opnå balance og healing på det fysiske, psykiske og sociale plan gennem én til én sessioner. Du kan læse mere om behandlingerne her.