Assemblage No. 1

indeholder annoncelinks

indeholder annoncelinks

Et væld af sager, jeg li'r

Den her bog har haft en ufatteligt stor effekt på mit liv, siden jeg læste den for en måned siden. Jeg har købt en kopi til et familiemedlem og mit eget eksemplar er lånt ud til en ven - den er revolutionerende!

Dette album har været på repeat hele ugen. Og se denne hvis du bliver ligeså inspireret af hans geni, som jeg.

Bruger flittigt disse for tiden.

Har den her i min indkøbskurv, kemifri, plejende og nærende sounds good to me.

På læselisten.

Har skrevet artikler, ebøger og miniguides sammen med denne skønne og dygtige kvinde den sidste tid. Hvis du har en baby, tumling eller i det hele taget et barn under otte, er hendes side et absolut must. Senest har jeg medforfattet en ebog om grounding og sansestimuli for børn i forbindelse med måltidet. Kan vi alle ikke have brug for lidt grounding nu og da, eller er det bare mig??

Muligvis det smukkeste sted i København? Og man kan bade!

Har lyst til at fylde et badekar med dem her og bare svælge i deres friske lækkerhed. Mummms. Jeg er altid på udkig efter noget, der kan tilfredsstille min søde tand uden at indeholde tilsat sukker, og der har været overload af dadler på det seneste.

Jeg er i skrivende stund emojien med små øjne og tungen ud af halsen efter den her.

Sammenhæng mellem traume og udviklingen af autoimmune sygdomme.

Filmen ligger på Netflix (på engelsk) og har ikke så meget indhold udover smukke billeder og dejlig musik, men den giver mig den vildeste wanderlust. Soundtracket er skabt af Mogli, som kommer til København d. 28. april. Ses vi?


Kontakt Luca Sofia her.

09-03-2018-17-02-33.JPG

Slut fred med din krop og bliv ét med dig selv.

Luca Sofia assisterer dig i at opnå balance og healing på det fysiske, psykiske og sociale plan gennem én til én sessioner. Du kan læse mere om behandlingerne her.