Assemblage No. 4

                                                                                                                                                                                                                                                     Indeholder annoncelinks.

                                                                                                                                                                                                                                                     Indeholder annoncelinks.

ET VÆLD AF SAGER, JEG L'IR

Denne lækre, (muligvis lidt 70'eragtige) øvelse til at komme af med stress og opnå mere grounding. Prøv det! Når du er kommet over den første umiddelbare utilpashed ved noget nyt, lover jeg dig, du vil mærke en positiv forskel.

Verdens bedste drik. Jeg ved ærligt talt ikke noget bedre. (Og så er den sprængfyldt med vitaminer, særligt vitamin K, som bl.a. støtter cellefornyelsen i huden.) Jeg blander den med danskvand, hvis det skal være ekstra forfriskende.

Min akupunktør er vildt dygtig og ikke mindst en virkelig varm, kompetent og behagelig person. Anhuas tilgang til mennesket er holistisk, og du får både råd til kost, livsstil og egenomsorg, inden du bliver konverteret til en menneskelig nålepude. Jeg kan ikke anbefale ham nok.

Den her og den her skal i min hjemmelavede deo.

Denne inspirerende podcast-episode.

Interviewede denne inspirerende kvinde i sidste uge, og hun er lige udkommet med en ny og lækker kogebog!

Jeg ELSKER parfume, men bærer det ikke længere pga. den toxiske effekt på kroppen. Så ja tak til økologiske miniparfumer af æteriske olier, som ikke indeholder syntetisk denatureringsmiddel, polycykliske moskusforbindelser, syntetiske farvestoffer eller konserveringsmidler.

Dagens sang. Så lækker.

Købte den her på vej til Portugal, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Der findes intet bedre middel mod de der irriterende knopper, man kan få efter barbering, hvis du uheldigvis også kender dem? 100% naturlig og slår Elisabeth Ardens 8 hour cream på alle måder.

Er du blevet omvendt endnu

Hun har virkelig smuk insta-æstetik og et nyt og spændende greb om astrologi.

På vej til mig, og jeg glæder mig antiinflammatorisk kærlighed til mine tarme!

Virkelig, virkelig, virkelig vigtig bog. Der er ikke noget mere essentielt end at elske sig selv fuldt ud - warts and all - og skyggearbejde er slet ikke så uhyggeligt, som det måske kan lyde. Tværtimod er det noget af det mest helende og nærende, man kan gøre for sig selv.


luca sofa engen

EN TILGANG, SOM OPLØSER BLOKERINGER I KROP OG PSYKE OG NÆRER DIN SANDE ESSENS.

Luca Sofia assisterer dig i at opnå balance og healing på det fysiske, psykiske og sociale plan gennem én til én sessioner. Du kan læse mere om behandlingerne her.