Clairvoyant rådgiver Bille: Vi har jo alle svarene selv

Clairvoyant rådgiver Flemming Bille

Følg ét af disse links for at lytte til podcasten:

Sammen med Pernille tropper jeg op i Billes smukke lokaler i Vester Voldgade. Højt til loftet, smuk stuk og friske blomster møder synet, når man træder ind i Billes verden. 

Bille er clairvoyant rådgiver og har været selvstændig siden 2012. Sammen tager vi alle tre en snak om Billes rejse ind i den spirituelle verden, om hvordan han håndterer sine clairvoyante evner, og om dét at være i et parforhold, når man kan føle, fornemme og se alt det usagte.

Billes rejse mod et liv som clairvoyant rådgiver var lang og fyldt med magiske hændelser og finurlige omveje, selvom ordet omveje indikerer, at alt ikke gik lige præcis som det skulle - men det gjorde det.

Egentlig var den store katalysator for Billes spirituelle udvikling et skåret kæresteforhold. Smerten over det tabte forhold ledte Bille i hænderne på mennesker, som skulle vise sig at få stor betydning for den retning, han sidenhen tog i livet. Der var den spanske kvinde, Bille mødte i London, som efterfølgende sendte ham en bog om meditation; en praksis, der skulle vise sig at åbne op for Billes gaver, styrke hans indre kontakt og vække hans spirituelle evner.

Der var mediet, som kunne tale med dyr, og som guidede en hjerteknust Bille i kommunikationen med den daværende ekspartner. En ekspartner, som den dag i dag er Billes ægtemand.

Og der var Gjertrud Berlon, som viste sig for Bille i utallige meditationer, længe før han kendte hendes identitet, og som skulle ende med at undervise Bille i at blive clairvoyant rådgiver.

Særligt magisk var den måde, hvorpå det lykkedes Bille at komme ind på Gjertruds clairvoyanceskole. Bille kunne nemlig ikke stille med de mange tusind kroner uddannelsen kostede - men en clairvoyant havde fortalt ham, at han stensikkert ville komme ind på uddannelsen. Lige op over deadline havde Bille stadig ikke penge nok og følte sig lidt forbitret og skuffet over den spirituelle verdens tilsyneladende tomme løfter, indtil hans mor pludselig ringede og fortalte, at hun endelig havde fået udbetalt en længe ventet sum penge. Kunne han bruge nogle? Om han kunne! Og således blev Billes plads på clairvoyanceskolen sikret. Underviseren Gjertrud lærte bl.a. sine elever, at alt hvad der blev sagt til klienterne, var behandlerens egenterapi. Således blev de clairvoyante rådet til altid at forholde sig til de beskeder, der blev videregivet til klienterne og kigge på, hvordan det relaterede til dem selv. Således er den clairvoyante rådgiver også i konstant udvikling - sammen med sine klienter.

Bille oplever en stigende interesse og åbenhed for spiritualitet i dag. Adspurgt om hvorfor denne ændring mon har fundet sted, svarer Bille: "Fordi vi har behov for det... Jeg tror, der er så mange ting, som vi også skal forholde os til i vores samfundsmæssige udvikling, så det her [spiritualitet] bliver sådan noget nært, noget med en anden følelse på." Bille fortæller smukt, at dén, der i sidste ende har svarene, er én selv:

"Vi skal lære at komme tilbage til kontakten, men på en lidt mere højteknologisk måde... Vi har jo alle svarene selv. Og hvis vi søgte indad, ville vi også finde svarene. Men vi bliver lidt forvirrede af den verden, vi er i. Og så kommer man til mig."

En måde at opøve kontakten til sig selv og sine egne svar er meditation - en praksis Bille selv anvender. Og ellers bistår Bille gerne i opøvelsen af den indre kontakt - både gennem den clairvoyante rådgivning og workshops.

Bille er kommet langt siden sine dage på en boreplatform. I dag er han en anerkendt og efterspurgt clairvoyant rådgiver, som har klienter over hele verden. Han afholder workshops i sin praksis i Vester Voldgade og har også en uddannelse til clairvoyant rådgiver i ærmet, som, hvis alt forløber planmæssigt, lanceres senere i år.

Det spændende interview med Bille, hvor han fortæller om sine evner, om dengang han blev overrasket af en afdød pige i sit nye hus, samt om den nøgle, der har haft allerstørst udviklingsmæssig betydning for Bille, kan høres her på podcasten. Heri fortæller Bille blandt andet også hvorfor, han sammenligner mig med en trådløs robotstøvsuger, og Pernille får vigtige beskeder om sin udvikling og sit kærlighedsliv.


luca sofia engen

EN TILGANG, SOM OPLØSER BLOKERINGER I KROP OG PSYKE OG NÆRER DIN SANDE ESSENS.