Assemblage No. 3

Dichotomy.png

Et væld af sager, jeg l'ir

Denne vildt inspirerende podcast-episode med Lara Merriken, grundlægger af LARABAR.

Free + Native har ændret mit liv. Ikke mindre. Fokus er på manifestation, men baggrunden er dybdegående, selvterapeutisk arbejde. Kurserne er alfa og omega, og jeg vil mene, at ens verden for altid er ændret, når først man er hoppet på Free + Native toget.

Forskud på sommerstemning med denne sang.

Ja tak til disse danske, bæredygtige brands.

Vild med hendes stil.

Kan man godt lave en podcast, når man ikke nødvendigvis er ubetinget fan af sin egen talestemme og i øvrigt kan krydse af ved en lille tendens til selvkritik og perfektionisme? :-D Jeg vil sige, at selvom disse karaktertræk har været lagt kærligt til ro, kan de let se sit snit til at dukke op på ny, når hovedet - eller stemmen - stikkes frem på en offentlig podcast. Men netop dét er én af grundene til, at jeg absolut må gøre det, for livet er bare sjovere, når man gror sine power balls. Så yours truly har kreeret en podcast ved navn The Dichotomy. Find den på iTunes, der er indtil videre kun et par episoder oppe, men der kommer flere i nærmeste fremtid. Første gæst er Katrine Gisiger.

I forlængelse af ovenstående er jeg vild med dette citat fra et inspirerende interview med Guru Jagat:

"TRANSFORMATION BEGINS WHEN you focus on the sound of your own voice. Fall in love with the sound of you."

Hvordan man kommer til at leve af dét, man elsker.

Kanye Wests seneste tweets er fyldt med ret megen visdom.

På læselisten. Med hendes ord er mine smagsløg nogle r*vhuller, og min nysgerrighed er vakt! 

Glæder mig til denne koncert.

Mmmmmm


Luca Sofia Engen

Slut fred med din krop og bliv ét med dig selv.

Mama Luca assisterer dig i at opnå balance og healing på det fysiske, psykiske og sociale plan gennem én til én sessioner. Du kan læse mere om behandlingerne her.