Hvad er manifestation?

hvad er manifestation.JPG

Når vi snakker manifestation, er det en præmis at være indforstået med, at vi skaber vor egen virkelighed i samspil med universet. Vi samskaber bevidst med universet, kan man sige. Det udtryk bygger på en forståelse af, at vi hver især har skaberkraft til at skabe det liv, vi gerne vil leve. Når vi taler om manifestation, gør vi brug af vores egen autonomi og skaberkraft, samtidig med at vi arbejder sammen med universet. Manifestation er viden om, hvordan energetikken ligger bag ALT.

Alt hvad vi ser i vores liv er resultatet af manifestation, spørgsmålet er bare, om det er bevidst eller ubevidst manifestation.

Vi manifesterer alle hele tiden. Alt omkring os er resultatet af vores samspil med universet - båret af vores autenticitet, selvværd og vores tillid til, hvad der er muligt. (Universet er i øvrigt ikke noget stort, magisk noget uden for os - det er en del af os. Ligesom dråber er en del af floden.) Når vi begynder at bruge vore manifestationsevner bevidst, er vi ikke længere ofre for vore omstændigheder. Vi ser da, at vi er frie; frie til at opløse de gamle begrænsninger, som vi skaber vore liv ud fra og dermed frie til at skabe det liv, vi autentisk set begærer.

Jo færre begrænsende overbevisninger vi har om os selv, andre og verden, jo stærkere og hurtigere er vore manifestationsevner.

Derfor er det en opgave for enhver som ønsker at manifestere bevidst at rydde op og ud i de famøse begrænsende overbevisninger, som ofte huserer i underbevidstheden.

Oprydningsarbejdet kan man fx gøre gennem psykomotorisk terapi, hvor man bl. a. får adgang til ubevidst materiale lagret i kroppen.

Hvis du ønsker at undersøge dine egne begrænsende overbevisninger, så du kan være fri til at manifesterer dét, du begærer ud fra din autenticitet, ser jeg frem til at tage imod dig i min manifestationspraksis.