Vi er alle unikke, og det er smukt!

human design

Vi mennesker er egentlig ret ens og fungerer på samme måde, ikke? Måske har vi forskellige styrker og svagheder, men helt grundlæggende er der kun én måde at være menneske på, eller...?

Ikke i følge Human Design. Gennem Human Design-linsen fungerer vi på helt fundamentalt forskellige måder. Det er meget individuelt, hvordan vi skaber og bruger vores energi, hvordan vi navigerer i verden, interagerer med andre, træffer vore beslutninger osv. Vi er blot så vant til at tro og forvente, at vi grundlæggende skal være ens.

Fx får alle mennesker mere energi af at lave dét, de elsker, ikke? Generators gør, projectors gør ikke. Men hvad så med mavefornemmelsen - vi skal bare lære at lytte til vores mavefornemmelse, ikke? Ca. 30% af befolkningen har slet ikke nogen mavefornemmelse, og kun ca. 50% af befolkningen har mavefornemmelsen som "styrende" kropslig fornemmelse (kaldet 'autoritet' i Human Design.) ⠀

Jeg havde en klient den anden dag, som af velmenende venner og behandlere længe havde fået at vide, at han skulle lytte til sin mavefornemmelse. Han var et stort spørgsmålstegn, følte sig meget forvirret og havde ikke længere tiltro til sig selv og sin krop - han kunne ikke mærke en dyt i maven. Da han fik sin reading gik det op for ham, at der ikke var noget galt - han havde bare et helt andet "styringssystem" (autoritet). Denne indsigt gav ham en sådan lettelse. Han genkendte med det samme min beskrivelse af, hvad der egentlig talte i ham og hvorudfra han tog sine beslutninger. Med det nye perspektiv blev det meget lettere for ham at stole på sig selv og navigere i verden ud fra sin sande autoritet.*⠀

Human Design tydeliggør og ærer vores unikke måder at være på. Vi fungerer aldeles forskelligt, og når vi elsker, rummer og respekterer forskellighederne, bliver det meget lettere at finde fælles fodfæste og balance.

Jeg ønsker dig en fantastisk dag, må du stråle med al din unikhed 😄💖☁️⠀

*Delt med klients tilladelse.