Kære projector, her er et kærestebrev til dig. #Projectorserien

Luca Sofia.JPG

Projectors er en ikke-energi-type - dvs. de genererer ikke deres egen energi. Det er der en grund til - de er nemlig designet til at række ind i andres aura, se ind i den anden, læse den anden.

Hvorfor? Projectors kan SE (ind i) energityperne. De kan ofte se dem klarere, end de kan se sig selv - for at guide dem, lede dem, støtte dem i at manage og dirigere deres energi på bedst mulige måde 🙌

Projectors lever i en generator-verden (70% er generators), så projectors er i stærkt undertal og har derfor ofte tendens til at leve som en generator, fordi samfundet er sådant indrettet. Det giver projectors på afveje, hvilket kan føre til bitterhed og ikke mindst burnout på et givent tidspunkt.

Projectors er så dygtige til at se andre, og derfor er det ofte deres største frygt ikke selv at blive set. Egenomsorg for projectors handler således om at anerkende sig selv, SE sig selv og trække energien tilbage til sig selv. Lean back. Og i øvrigt fylde tilværelsen med sødmefyldte oplevelser og bringe leg og lethed ind i livet.

Projectors er ofte den type, som er allersværest at gætte i Human Design, da de som nævnt ofte tager farve af manifesting generators/generators. Det holder dog kun en stakket frist, for projectorens system er slet ikke bygget til at kunne fungere på en sådan vis i længere tid.⠀

Det betyder dog ikke, at projectors ikke er ligeså kraftfulde og evner ligeså stor succes som alle energityperne - faktisk er projectorens signatur vitterligt *succes,* når de efterlever deres design. Projectoren er den aller nyeste type og her for at assistere menneskeheden i at nå næste udviklingstrin - de er så at sige fuglene i trætoppene, som har overblikket og kan guide energityperne "nede på jorden." ⠀

I og med at projectoren er sådan en ny og fremmed type, har de fleste energityper endnu ikke gennemskuet, hvordan de skal "bruge" projectoren efter hensigten - og projectoren selv kan have samme udfordring med at forstå, hvordan de selv udlever deres livsformål i flow. Heldigvis bevæger vi os nu ind i en tid, hvor projectoren gradvist bliver mere og mere anerkendt og forstået og således placeret i positioner, hvor de skinner, kan udfolde deres evner og ikke mindst leve og virke på egne præmisser. ⠀

Det kræver dog, at projectors først og fremmest selv bliver bevidste om deres særlige gaver og måder at fungere på - og ikke forsøger at leve livet som "alle andre." Jo flere bevidste projectors, vi har - jo gladere en verden - intet mindre 😄 Så kære projector. Du er her ikke for at gøre ligesom alle andre - du har en unik opgave. Jo mere du overgiver dig til din sande natur, jo mere flow får du i dit liv. Vær ikke bange for ikke at blive set - du er designet til at blive set og anerkendt, og det bliver meget lettere for dig, når du omfavner din projectorhed ☁️☁️☁️☁️💖