Du er regent i dit eget liv, og du ved bedst

luca sofia.JPG

Du har alle svarene…

Jeg starter altid mine Human Design readings med at sige, at du ved bedst. Du kender dig selv bedst, og du ved, hvad der er bedst for dig. Du har allerede svaret på alle dine spørgsmål.


Der er noget mærkeligt ved, at der sidder en fremmed og taler om ens inderste over telefonen... Om ens dybeste selv, frygt, livstemaer, styrker og sårbarheder. Det er underligt, at en fremmed fortæller én, hvordan man lever sit bedste liv og træffer de bedste beslutninger. 


Du ved bedst 💗 Du er eksperten på dig. Jeg kan præsentere nogle perspektiver, men det er bare perspektiver og vejledning... Som man kan bruge eller lade ligge. Vi kan støtte hinanden på vejen, men vi kan aldrig gå vejen for hinanden.


Jeg er dybt taknemmelig for de readings, jeg får lov at lave og er beæret over den tillid det er. Det er en ære for mig, som jeg behandler med dyb respekt. Hvis du ønsker at udforske og udfolde din autenticitet ved en Human Design reading, er jeg klar til at læse for dig.