Manifestation, at holde sin energi lille og powerballs

Luca Sofia Engen manifestation.JPG

OM LILLE ENERGI & POWERBALLS • Mange af os finder måder at holde vores energi lille på. Vi censurer os selv, når vi har noget på hjerte. Eller vi undskylder, når vi har taget "for megen" plads i en samtale. Måske undlader vi at gøre det, vi drømmer om, fordi det er tryggere at blive i vores lille energi - eller vi bliver i relationer langt efter udløbsdato, fordi vi ikke føler, at vi kan sige nej tak. Det kan også være, vi har for vane at gøre grin med os selv, kritisere os selv eller komme med afvæbnenede disclaimers som led i at minimere vores energi. Heck, vi kan ligefrem bidrage til at holde vores energi lille ved at gå i tøj, vi ikke RIGTIG føler os tilpasse i, sove i aflagt sengetøj, vi egentlig synes er grimt, eller ved at sige ja til den kaffeaftale, vi slet ikke har lyst til.
.
Nogle er fra barnsben socialiseret til ikke at fylde - "børn skal ses, ikke høres" sidder stadig dybt i mange. Og den velkendte Jantelov hjælper nok heller ikke stort på tendensen - det er næsten som om, det er mere socialt acceptabelt at kritisere sig selv end at rose sig selv. .
Men ved du hvad gør os fuldstændigt magnetiske, hjælper os i kontakt med vores autentiske selv og forstærker vore manifestationskræfter på allermest afgørende vis? At vokse i energien - eller gro vores #powerballs, som jeg kalder det. .
At gro sine powerballs handler om at tillade sig selv at fylde. At prøve at fange sig selv i alle undskyldningerne, de selvkritiske jokes eller de ydmyge disclaimers. At øve sig i at stå ved sig selv og virkelig få fornemmelsen af at have sin egen ryg. At give sig selv lov til at være verdens mest kræsne person, der siger "nej tak" til alle de mennesker, situationer, beklædningsgenstande, instagramkonti eller jobs, som ikke føles rigtige eller rare. At gro sine powerballs handler om at turde gøre dét, vi egentlig rigtig gerne vil, men som vi er bange for. Jeg lover dig, at når du lader din energi vokse til sin naturlige størrelse, vil du ikke alene opleve større fred med dig selv og højne dit selvværd - du vil også have et solidt fundament for at manifestere røven ud af bukserne! #manifestation #powerballs#skulleligetilatcensurereordetrøv