Ep#12 // Vi er stærke, når vi er sårbare: Om kropsbillede, kroppens magiske evner, om masker & autenticitet med Amalie Brix Christiansen

LYT

DU FÅR DEN BEDSTE LYTTEROPLEVELSE VIA OVENSTÅENDE APPS. ELLERS KAN DU LYTTE HER VIA SIDEN.

kropsbillede

Lægger du mærke til, om dine bukser strammer? Hvordan har du det med at møde en person, der har grøn tunge og kun siger gak? Hvordan kan vi bruge kroppens helende evner til at hjælpe os igennem perioder med sorg?

I denne episode samtaler jeg med min gode veninde og fagfælle Amalie Brix Christiansen om kropsbevidsthed, kropsbillede, kroppens magiske evner, masker og autenticitet. Vi snakker om, hvad dans og bevægelse gør for os... Og om at have modet til at gro sine powerballs. Lyt med til en ærlig snak, hvor vi griber til knoglen og ringer os selv op...!

Hvis denne episode gør noget godt for dig, inviterer jeg dig til at dele den med en ven eller et familiemedlem, som du tænker også kunne have gavn af den. Og husk endelig at abonnere i din podcastapp, så du ikke misser nye epiosder <3 

 

LINKS:

Find SOULmedi-biblioteket her

Amalies instagram

Amalies groove dans event

Luca Sofias instagram