Ep#20 // VEJEN TIL AUTENTICITET & PERSONLIG FRIHED med manifestation, Human Design + psykomotorisk terapi

LYT

OBS

AFSPILLEREN HER DIREKTE PÅ SIDEN FUNGERER IKKE ALTID LIGE GODT. JEG ANBEFALER DERFOR AT KLIKKE PÅ ÉT AF LINKSENE FOR AT LYTTE.

"Du er allerede den, som du gerne vil være."

I dagens episode er Luca Sofia gæst på sin egen podcast. Hun interviewes af skønne @sasselade omkring selvværd, manifestation, Human Design og psykomotorisk terapi.

medramme.png

Episoden indeholder bl.a.

- Selvværd, hvordan man arbejder med det og betydningen af det

- Luca Sofias proces med sit eget selvværd

- Autenticitet og personlig frihed - hvad er det

- Sammenhængen mellem krop og psyke

- Hvad er Human Design og hvad kan man bruge det til

- Hvordan det har ændret Luca Sofias liv at kende til Human Design

- Sammenhængen mellem manifestation, Human Design og psykomotorisk terapi

- Hvordan man manifesterer på den nye måde

- Oprydning i underbevidstheden

- Hvad tests er inden for manifestation

- Nogle af Luca Sofias seneste manifestationer og en test, hun failede

- Er det grådigt at manifestere?

- Cellesnak, at tale med sin krop og SOULmedi'er

- Og som sædvanligt meget mere!

Tak fordi du lytter med!

Det allervigtigste jeg har lært ift. selvværd er, at det autentiske selvværd - og det autentiske selv - altid er i os. Jeg tror, nogle kan føle, at de er i stykker, eller at det aldrig kan blive bedre. Eller at de altid vil have det på én eller anden negativ måde. Men den største visdom, som jeg synes, jeg har opnået omkring dét - i hvert fald som er tilgængelig for mig lige nu - er det her med at... Det er der hele tiden [det autentiske selvværd], og det er faktisk ikke så svært at få fat i det. Man kan nemt blive fuldstændig overvældet, især hvis man i mange år har gået og haft det sådan lidt dårligt med sig selv. Det kan jo sagtens være, at man er rimeligt på fode i sit liv, men inderst inde træffer nogle valg, hvor man kan se - det er nok fordi, man ikke har den største kærlighed til sig selv.

Og dér vil jeg bare sige: Det ER tilgængeligt. Og det er tilgængeligt lige nu. Det behøver ikke være en lang, behåret rejse foran en psykolog i 300 år, hvor man ikke rigtig rykker sig ud af stedet. Vores hjerner er så plastiske, og de skaber de her synapser konstant. De er skabt til at kunne ændre sig. Og vi bruger så lidt af den bevidste hjerne i forvejen. Jeg har sådan lyst til at indgyde en tro på, at det virkelig er muligt, og du er allerede den, som du gerne vil være. Du er allerede den, som du godt ved, du er, inderst inde. Uanset hvor mange valg, du nogle gange træffer eller handlinger, du gør, eller tanker, du tænker, hvor du man mærke, at det ikke er helt overens med et højt selvværd - så er det derinde. Det handler bare om at fjerne de der lag, som kan ligge ovenpå.
— Luca Sofia i episode 20 af The Dichotomy Podcast
manifestation human design psykomotorisk terapi