Ep#17 // KROPSEPISODEN - Om kropsbillede & selvkærlighed med Luca Sofia

kropsbillede

LYT

Følg dit foretrukne podcast-link

Velkommen tilbage til The Dichotomy Podcast! I dag snakker vi KROPSBILLEDE. Hvad er det lige, der er med den der krop? Hvorfor kan den volde så meget lede, når alt den ønsker er at holde os sunde og raske? Hvorfor vender vi os mod den og hader på den, når den bare forsøger at leve sit bedste liv? Hvordan får vi et positivt kropsbillede? Hvad har selvværd med kropsbillede at gøre? Hvad er objektifikation og selvobjektifikation, appearance fixing og body anxiety? Alt dette og meget mere får du svar på i denne soloepisode. 

Luca Sofia deler sin egen historie med sit kropsbillede og vikler (forhåbentlig ikke alt for tør) teori ind i fortællingen.

Find Luca Sofia her og skriv dig op til nyhedsbrevet:

www.lucasofia.dk

Instagram/Luca Sofia

Human Design

SOULmedi-bibliotek