Psykomotoriske Behandlinger

Jeg ser klienter i individuelle forløb - både ansigt til ansigt og online.

Klienter med autoimmune problematikker kan med fordel læse denne beskrivelse også.


Individuelle sessioner

800 kr. pr. session.

Individuelle sessioner består af terapeutisk samtale, kropsterapi & øvelser. Denne holistiske tilgang støtter dig i at mindske stress, opnå større fysisk og psykisk velvære, og assisterer dig i at leve et liv med overskud - fri til at være den mest fuldendte, autentiske udgave af dig selv.

Gennem terapeutisk samtale, specialdesignede øvelser, kropsterapi (manuel behandling) og livsstilsoverblik assisteres du i at:

 • nære og støtte nervesystemet, det endokrine system, fordøjelsessystemet og immunforsvaret til optimal funktion og aktivere kroppens selvhelende egenskaber

 • skabe energi, rum og plads til nye handlemåder både kropsligt, psykisk og socialt

 • opløse blokeringer - fysiske, som psykiske - der hæmmer dig i at leve dit mest optimale liv

 • forstå din krops signaler og imødekomme dem

 • opleve sammenhængen mellem krop og sind og anvende de ressourcer, som ligger i forståelsen af denne sammenhæng

 • træffe livsstilsvalg, der gavner din helbredsmæssige udvikling


Online sessioner

800 kr. pr. session.

Online sessioner møder dig lige dér, hvor du er, uden at du er nødt til at troppe op i min praksis i København. Ved de online sessioner arbejder vi med den psykomotoriske tilgang gennem kropsterapeutisk samtale, psykomotoriske øvelser samt livsstilsoverblik. Det kan være gavnligt at arbejde videre med øvelserne på egen hånd, så du fortsat skaber de bedste resultater for dig selv.

Ved de online sessioner har vi særligt fokus på dét, som fylder hos dig gennem den terapeutiske og coachende samtale. De kropsterapeutiske øvelser tager afsæt i dit fokuspunkt og inddrager både krop og psyke, da jeg møder dig ud fra en forståelse af, at krop og psyke hænger sammen. Online sessioner støtter dig i at:

 • skabe energi, rum og plads til nye handlemåder både kropsligt, psykisk og socialt

 • opløse blokeringer - fysiske, som psykiske - der hæmmer dig i at leve dit mest optimale liv

 • forstå din krops signaler og imødekomme dem

 • opleve sammenhængen mellem krop og sind og anvende de ressourcer, som ligger i heri

 • træffe livsstilsvalg, der gavner din helbredsmæssige udvikling


Autoimmun trivsel for børn

800 kr. pr. session.

Det kan være en særligt stor udfordring for børn at få en kronisk diagnose - især en autoimmun sygdom, som kan virke diffus og uhåndterbar, fordi den ofte er "usynlig." Derfor kan det være en hjælp for barnet at modtage psykomotorisk terapi og dertil af en terapeut, som har egne erfaringer med en autoimmun sygdom, og som er uddannet til at støtte barnet i processen af forståelse og accept af sygdommen. 

Den kropsterapeutiske behandling er fordelagtig for barnet, idet behandlingen hjælper barnet til at slippe stress og spændinger samt støtter kroppens egne regenerative egenskaber, som er alfa og omega i tilfældet af en autoimmun sygdom.

Terapi for børn støtter barnet i at:

 • trives med den autoimmune sygdom - fysisk, såvel som psykisk

 • regnerere, slippe stress & spændinger

 • føle sig set, hørt og forstået i noget, som kan opleves ensomt og isolerende

 • finde handlemuligheder frem for begrænsninger

 • opnå forståelse for sygdommen

 • slutte fred med kroppen og opnå et omsorgsfuldt forhold til den

 • accept og slutten fred med evt. at føle sig anderledes + have særlige behov


Navn *
Navn

UDTALELSER

“Jeg vil bare lige fortælle dig, jeg har haft verdens dejligste dag fyldt med positive tanker, en afslappethed og hvilen i mig selv. Mit tempo er blevet betydeligt langsommere og tankerne kører ikke rundt i mit hoved. Det er SÅ dejligt! Jeg tog hjem i går i en helt afstresset tilstand, det var så mærkeligt, men meget fascinerende på én og samme tid. Det er lige før, det er ubeskriveligt. Jeg er dig SÅ taknemmelig, du gjorde noget magisk i går, og jeg kan ikke takke dig nok. Jeg vil rigtig gerne komme hos dig igen, du er virkelig en engel. Tusind tak fordi du hjalp mig, og fordi du er dig!”
— Rima Masri, København
Luca Sofia, jeg vil takke dig for det, du har gjort for mig. Jeg er aldrig blevet så bevidst om min egen krop og de signaler den sender mig, som efter terapien hos dig. Det var så rart at kunne fortælle højt om mine udfordringer. Det er ikke sidste gang jeg rækker hånden ud til dig. Min krop og mit sind elsker mig for det.
— Anonym, København
Efter mit forløb hos Luca Sofia er jeg blevet bedre til at mærke og lytte til min krop og holde små mikropauser i løbet af dagen med dybe vejrtrækninger. Jeg føler mig ikke nær så stresset, og det gør, at jeg lige kommer et gear ned, og at skuldrene ikke sidder oppe ved ørene, selvom der er travlt på arbejdet.
— Anonym, København
Jeg har meget færre smerter end før forløbet og har nu fået bedre kontakt til mine knæ, så jeg kan mærke, når de er overstrakte. Er begyndt at kunne løbe lidt igen. Jeg er nu i gang med at lære at stå igen og finde stabilitet i en mere hensigtsmæssig stilling. Jeg har følt mig mødt og kunne ikke have ønsket mig en mere nærværende behandler og meget vigtigt for mig blev det set, når jeg ikke kunne være i en øvelse og en anden øvelse blev valgt. Et virkelig godt og professionelt forløb.
— Anonym, København