Human Design for dit barn

MOR/BARN-PAKKEN:

 • FULD READING FOR MOR

 • FULD READING FOR BARN

 • GRATIS TRIGGET GUIDE

  2000,- (SpAR 435,-)

- Jeg valgte mor/barn-pakken hos Luca Sofia, hvilket ikke blot har givet mig en dyb indsigt og forståelse af mig selv, mit barn og vores indbyrdes samspil. Luca Sofias Human Design reading var også fyldt med brugbare praktiske råd jeg kunne overføre til hverdagen.


Luca Sofia Engen.JPG

Det kan gøre en verden til forskel for dit barn, hvis du kender dit barns Human Design.

Når forældre kender deres børns design, kan de støtte dem i at bibeholde deres autenticitet og unikhed med stor tillid til dem selv og deres egen indre stemme.

Os voksne kan bruge lang tid, megen energi og en masse tændersgnidsel på at aflære gamle mønstre, som ikke gavner vort system.

Når børn støttes i deres design, styrkes de i deres sande natur og kan undgå at skulle igennem den langsommelig proces med at finde tilbage til deres eget autentiske selv, som vi voksne.

Det giver børn - og på sigt voksne - i større balance, dybt integrerede i dem selv med et selvværd, som kan styre dem igennem selv de største storme.


Readingen indeholder beskrivelse af:

 • Dit barns energitype og strategi - du lærer hvordan du støtter dit barn i at ære sin sande natur, at bruge sin energi mest fordelagtigt og at udveksle energi med andre.

 • Hvordan dit barn bedst træffer de beslutninger, som er korrekte for det via opmærksomhed på dit barns autoritet og hvilket område i kroppen, dit barn med fordel kan lytte til.

 • Dit barns unikke personlighed, og hvordan du bedst kan støtte det unikke i at udtrykkes.

 • Hvordan dit barn bedst kan administrere sine følelser og hvilke følelsesmæssige behov, dit barn har.

 • Hvad dit barn har brug for i interaktion med andre.

 • Dit barns unikke ressourcer og styrker.

 • Fysiske sårbarheder og styrker.

 • Hvilket miljø dit barn bedst trives i.

 • Hvordan dit barn indtager sin føde og næring på mest fordelagtig vis // måltidsanbefalinger.

 • Dit barns livstema - og mere!

Klik på knappen nederst på siden for et anonymiseret eksempel på en Human Design-rapport på et barn.

[ OBS: Jeg laver kun readings for børn, hvor forælderen selv har fået en reading.]


1100,-

De mundtlige readings foregår over telefonen (med forælderen/omsorgspersonen) og tager 60-90 min.


AnmeldelseR

Mit barn og jeg blev set.

Luca Sofia har en helt utrolig unik evne til ikke blot at læse og se hvert enkelte individ, men også til at forstå mennesker, deres følelser, og hvad der får dem til at trives og lyse op. Hun er en ualmindelig blid og indfølende person, der evner at se og fremhæve det bedste i alle. Jeg fik en mor barn reading af Luca Sofia, hvilket ikke blot har givet mig en dyb indsigt og forståelse af mig selv, mit barn og vores indbyrdes samspil. Men hendes reading var også fyldt med brugbare, praktiske råd, jeg kunne overføre til hverdagen. Råd, som tog udgangspunkt i hvem mig og mit barn er, og hvad der vil fungere bedst. Jeg har et meget sensitivt barn, som også i perioder har kæmpet med angst. Luca Sofias reading gav mig en dybere forståelse for, hvor angsten udspringer fra, og hvordan jeg bedst kan hjælpe. Jeg fik et indblik i, hvordan jeg kan styrke den robuste og stærke side i mit barn, som faktisk også er der. Alt i alt var det en stor gave og et brugbart redskab i hverdagen. Jeg tager ofte hendes reading frem og læser den og bruger hendes råd, for jeg ser det virker. Jeg mærker et gladere, mere harmonisk og robust barn, og jeg glædes virkelig over, at jeg kan hjælpe ham til at udvikle sig til den bedste udgave af sig selv.
— Louise Torp
human design for børn
Større harmoni.

Da jeg første gang mødte Luca Sofia - karismatisk, smuk og rigtig behagelig kvinde med øje for det gode og spændende i folk - vidste jeg intet om Human Design. Luca Sofia introducerede mig til denne meget spændende disciplin, og straks var jeg spændt på at få min egen Human Design Reading. Alt jeg hørte gav rigtig god mening - det var jo mig, jeg hørte om.

Det var rigtig dejligt at komme til at forstå, at det er helt ok at være som jeg er, at det er faktisk er mit design, sådan ER jeg og FUNGERER jeg bedst. Det var skønt at kunne slå fred med det, jeg altid troede, ikke var så godt 😉 Straks blev jeg meget nysgerrig på Designet af mine to børn. Hvad kunne det være, jeg ikke ser eller forstår? Det er jo ikke sikkert, at de har de samme behøv som mig, og at de føler lige som mig...

Jeg har lært en masse igennem deres Human Design reading. Mange af de ting vidste jeg intuitivt, men det var dejligt at kunne få bekræftet at min fornemmelser er rigtige. Jeg lærte, hvordan jeg bedst kan støtte dem, så de kan lyse op, og hvordan jeg kan hjælpe dem igennem svære følelsesmæssige situationer.

Det tog ikke mange dage, før jeg fik muligheden for at afprøve nogle af de gode råde på et barn i et ellers håbløst hysterisk anfald. Det var helt fantastisk! Det virkede med det samme! I denne situation har vi været mange gange før og selvom jeg prøvede hele mit redningsarsenal, tog det før meget lang tid for min søn at slippe de her følelser, der fik ham til at være helt opløst. Men ved at forstå, hvordan han oplever og kan få sin oplevelse igennem og ud af kroppen, kunne jeg vejlede ham og i løbet af få minutter var han god igen. Samtidig har jeg lært, hvordan jeg kan støtte mine børn i forhold til hinanden. Det er så FANTASTISK at se deres kæmpe glæde og kærlighed for hindanden. Deres forhold behøver åbenbart ikke at blive præget af de større følelsesrutsjeture og dramatiske konflikter.

Jeg ville ønske for alle forældre, at de kendte sit eget og deres børns Human Design, så alle kan leve med selvværd, selvtillid og kærlighed til sig selv og andre.
— Klara Svenstrup Pikhartova