Human Design Readings

human design reading.JPG

Human Design er et kompliceret, men hyperintelligent system funderet på IChing, Kabbalah Tree of Life, Astrologi og chakrasystemet. At få læst dit Human Design kan give dig en forståelse og klarhed for dig selv, samtidig med at du bliver præsenteret for en livsstrategi specifik for dig, som kan ændre dit liv for altid. Det har i den grad ændret mit liv at kende og forstå mit Human Design. 

Jeg læser og fortolker dit Human Design, som findes på baggrund af dine specifikke fødselsdata (fødselsdag + fødselstid) samt fødselssted. Disse readings foregår over telefonen eller Skype.

Human Design giver dig en unik indsigt i dig selv sammen med praktiske handleanvisninger og er således meget revolutionerende.


1. FØRSTE HUMAN DESIGN READING • 90-120 min. • 995 KR. OPTAGELSEN SENDES EFTERFØLGENDE

Den første Human Design reading indeholder information om din specifikke energitype, den unikke måde du bedst træffer dine beslutninger på med udgangspunkt i din krops særlige visdom, den livsstrategi du med fordel kan anvende for at komme i dit bedste flow, dit livstema, dine ressourcer, styrker og svagheder - fysisk såvel som psykisk samt hvordan du bedst manifesterer med udgangspunkt i dit design.


2. ANDEN UDDYBENDE HUMAN DESIGN READING • 60-75 MIN • 700 KR.

I anden session går vi endnu dybere i dit design, kombineret med terapeutisk coaching ud fra hvor, du er i dit liv set med Human Design briller. I denne uddybende reading går vi ofte endnu dybere i dine Gene Keys. Jeg læser dit design mhp. specifikke spørgsmål, som kan være opstået hos dig, samt kigger på (hvis ønsket) hvordan du bedst fordøjer livet, information og mad (bl.a. hvilken type kost, temperatur osv. din krop trives med), din seksualitet og det mest frugtbare miljø for dig.


3. TREDJE OPFØLGENDE HUMAN DESIGN-SAMTALE • 30-40 MIN • 400 KR.

I den opfølgende session af en halv times varighed får du sparring på tvivlsområder og spørgsmål du har angående dit design og praktisk anvendelse af det. Du får støtte i din livsnavigation med udgangspunkt i dit design. Alle spørgsmål er velkomne.


HUMAN DESIGN READING FOR PAR • 90-120 MIN. • 995 KR.

Human Design reading for par, hvor hver partner allerede har fået en personlig reading. HD-reading for par giver dig et unikt indblik i jeres styrker og svagheder som par. I lærer, hvordan I får det bedste ud af jeres forhold, om jeres unikke dynamik, og hvordan I på bedst mulig vis støtter, nærer og vokser sammen.