Human Design Readings

human design reading.JPG

Human Design er et kompliceret, men hyperintelligent system funderet på IChing, Kabbalah Tree of Life, Astrologi og chakrasystemet. At få læst dit Human Design kan give dig en forståelse og klarhed for dig selv, samtidig med at du bliver præsenteret for en livsstrategi specifik for dig, som kan ændre dit liv for altid. Det har i den grad ændret mit liv at kende og forstå mit Human Design. 

Jeg læser og fortolker dit Human Design, som findes på baggrund af dine specifikke fødselsdata (fødselsdag + fødselstid) samt fødselssted. Disse readings foregår over telefonen eller Skype.

Human Design giver dig en unik indsigt i dig selv sammen med praktiske handleanvisninger og er således meget revolutionerende.


Du kan enten vælge en pakke-løsning (den fulde pakke med tre readings, set nedenfor) eller at få den første Human Design reading enkeltstående med mulighed for at få uddybende readings sidenhen, skulle behovet opstå.

Mest populære:

human design danmark

THE FULL EXPERIENCE

Tre sessioner. Hele pakken. Alt, hvad du vil vide om dit design.

Foregår á tre omgange og kommer med en TRIGGET guide.

I alt: 1995 kr. (Spar 525 kr.)


Eller køb enkeltstående reading:

1. FØRSTE HUMAN DESIGN READING • 75 min. • 995 KR. OPTAGELSEN SENDES EFTERFØLGENDE

Den første Human Design reading indeholder information om din specifikke energitype, den unikke måde du bedst træffer dine beslutninger på med udgangspunkt i din krops særlige visdom, den livsstrategi du med fordel kan anvende for at komme i dit bedste flow, dit livstema, dine ressourcer, styrker og svagheder - fysisk såvel som psykisk samt hvordan du bedst manifesterer med udgangspunkt i dit design.


2. ANDEN UDDYBENDE HUMAN DESIGN READING • 60 MIN • 795 KR. OPTAGELSEN SENDES EFTERFØLGENDE

I anden session går vi endnu dybere i dit design, kombineret med terapeutisk coaching ud fra hvor, du er i dit liv set med Human Design briller. I denne uddybende reading går vi endnu dybere i dine Gene Keys. Her dykker vi også ned i, hvordan du bedst fordøjer livet, information + mad, businesskvaliteter, indre motivation, seksualitet, det mest frugtbare miljø for dig og meget mere.


3. TREDJE OPFØLGENDE HUMAN DESIGN-SAMTALE • 30 MIN • 495 KR. OPTAGELSEN SENDES EFTERFØLGENDE

I den opfølgende session af en halv times varighed får du sparring på tvivlsområder og spørgsmål du har angående dit design og praktisk anvendelse af det. Du får støtte i din livsnavigation med udgangspunkt i dit design. Alle spørgsmål er velkomne.


HUMAN DESIGN READING FOR PAR • 90 MIN. • 1195 KR.

HD-reading for par giver dig et unikt indblik i jeres styrker og svagheder som par. I lærer, hvordan I får det bedste ud af jeres forhold, om jeres unikke dynamik, og hvordan I på bedst mulig vis vokser samt støtter og nærer hinanden.