ANMELDELSER

anmeldelser human design
At få læst min Human Design af Luca Sofia har været en stor gave, som jeg har givet mig selv. Det har både givet indsigt og klarhed og gjort mig i stand til at handle bedre i min hverdag og liv. Min reading har ikke blot givet mig et svar, men givet mig vildt mange aha-oplevelser, åbenbaringer og en større accept af hvem jeg er. Jeg stoler i langt højere grad på de valg jeg træffer og de veje jeg går.

Jeg ved pludselig hvorfor jeg tænker som jeg gør, føler eller agerer i forskellige sammenhæng. Det hele er takket være den læsning, som Luca Sofia gav mig. Luca Sofia er et af et af de varmeste og kærligste mennesker jeg længe har ’mødt’. Og vi har ikke engang mødt hinanden. Jeg føler mig connectet med hende og har fra dag 1 følt hendes kærlige intentioner, stærke og store hjerte. Hun har både set, forstået og hørt mig, hvor jeg var og hvor jeg er nu. Hun formår at brede virtuelle arme omkring en og hjælper en til at være præcis den, som man er skabt til at være.

Jeg kan anbefale alle at få læst deres Human Design. Give sig selv den gave at kende sig selv og både leve og være sit autentiske jeg i langt højere grad. Jeg er dybt taknemmelig for at kende mit Human Design, for derigennem føler jeg en større connection til mig selv.
— Camilla Larsen
Kære Luca Sofia

Jeg vil så gerne knytte nogle ord til min human design reading oplevelse hos dig.
Det var nemlig en helt fantastisk oplevelse, der har givet mig mod til at stå endnu stærkere i mig selv og mit autentiske lys. Også min mand har lagt mærke til den store transformation du har sat skub i hos mig og italesætter det dagligt.

Selve readingen var en behagelig oplevelse og du formåede at skabe et rum hvor jeg følte mig tryg, anerkendt og set. Efter readingen følte jeg mig draget mod en af mine gamle dagbøger hvor jeg fandt ordrette beskrivelser af det du netop havde fortalt mig! WAUW, det var en magisk oplevelse, der endnu mere gav mig følelsen af at du virkeligt kan dit kram. Jeg fik både nyt info men blev i høj grad også bekræftet i meget af det jeg allerede selv har vidst i lang tid.

Efter readingen er der sket så meget i mig og omkring mig.
Jeg har fået en endnu bedre forståelse for min krop og opfatter mig selv mere holistisk end nogensinde før. Jeg kan nu koble nogle kropslige oplevelser til den information du gav mig omkring mit design og har også fået en forståelse for hvorfor det er uhyre vigtigt at jeg passer på mig selv og min energi. Kort sagt har jeg lært at værdsætte hele mig og være stolt af den jeg er.

Efter readingen har jeg også fået meget større mod på at dele mine gaver med verden og er sprunget ud som selvstændig. Jeg har følt mig magnetisk og set med egne øjne hvordan jeg er i stand til at tiltrække gode mennesker og succes, ved at leve i overensstemmelse med mit design.

Jeg ønsker for alle at prøve en human design reading hos dig og løfte deres energi op på et nyt niveau. Tusind tak for dig og for at dele dine gaver med verden.

Kæmpe kram
Jozefina
— Jozefina Skovgaard
Jeg opsøgte Luca Sofia efter at have lyttet til hendes podcast, The Dichotomy. Human Design lød meget spændende, og jeg blev hurtigt overbevist om, at jeg skulle have en HD læsning af Luca Sofia.

Jeg har i det sidste stykke tid følt mig retningsløs, som om jeg manglede inspiration, gnist. Men efter Human Design læsningen hviler jeg meget mere i det faktum, at jeg ikke har alle svarene nu, og det er heller ikke mit design.

Alt for ofte kan vi slå os selv i hovedet for ikke at GØRE, VÆRE, PRODUCERE nok. Men det var ikke mit sande jeg, der føltes sådan, men konstellationen af den ydre verden, der pressede på, der gjorde at mit indre føltes forkert.

Ikke længere. Jeg hviler i mig. I min intuition, mit indre kompas, mit jeg, min vej.

Tak for det, Luca Sofia.

Hvis det ikke står helt tydeligt endnu, så siger jeg det igen: Jeg kan VARMT anbefale en HD reading af Luca Sofia til alle, der gerne vil forstå sig selv bedre og give sig selv den gave af accept. Accept er det lille frø, hvorfra det smukke, ubeskrivelige kan vokse <3
— Megan Teglbjærg
Der er ingen overflade hos Luca, hun er dybt autentisk og det har givet mig modet til at vise mig selv. Jeg føler mig helt igennem rummet, med alt hvad jeg kommer med. Hun udstråler et sjældent nærvær og en urokkelig ro, som gør mig tryg, og så har jeg hver eneste gang været dybt imponeret over den indsigt, hun har sendt mig videre med.
— Gro Christensen
Det var en magisk oplevelse, du er magisk og hold op hvor er det en befriende følelse at få sat ord på alt det jeg inderst inde måske godt vidste, men som jeg har forsøgt at skjule indimellem fordi de evner gør at jeg skiller mig en del ud fra mængden.
Det er som om jeg på en eller anden måde er meget mere grounded i mig selv nu. Føler mig så powerful og fortryllet og stærk i min kerne. Jeg er mig, jeg er unik og jeg er ikke mærkelig fordi jeg oplever verden anderledes end de fleste jeg kender. Glæder mig som sagt til at lytte til readingen igen og tage endnu mere af det ind....
— betina hansen
Tusinde tak for din skønne human design reading. Jeg har fået så meget ud af det at jeg slet, slet ikke ved hvor jeg skal begynde.. Jeg har tidligere snust lidt til human design, men har slet ikke kunne overskue alt den information der er tilgængelig om emnet. En læsning hos dig, har givet mig en en forståelse for hvad min chart har at fortælle mig. Den måde du læser på er utroligt behageligt og nænsomt. Trods en helt overvældende mængde information, førte du mig sikkert igennem læsningen.
Dit blide og smukke væsen skinner meget tydeligt igennem, når man taler mig dig. Jeg kan (og har😘) anbefalet alle en læsning hos dig ❤
— Nikoline Meincke
Så dejligt! Det var simpelthen så fedt! Der var en masse gode indsigter om mit væsen, som blev struktureret på en god måde, så det blev til synlige ressourcer for mig. Og det gav et rigtig godt perspektiv på, hvor jeg står henne, som passede så godt på, hvordan jeg har det, og hvad der rører sig for mig i livet lige nu og faktisk gennem det sidste stykke tid <3
— klient
Jeg havde fra Lucas podcast hørt om Human Design og var blevet meget interesseret i, om det kunne give nogle nye vinkler og måder at anskue mig selv på. Så jeg valgte at prøve det, og det var meget anderledes end hvad jeg havde forventet - men på den gode måde. Jeg endte med at blive bekræftet i mange af de ting, jeg selv havde fornemmet intuitivt, men aldrig havde fået sat ord på. Jeg forstår ikke, hvordan det er muligt, men det var meget præcist og mange af rådene passede ekstremt godt ind på mig som person. Tusind tak, Luca :-)
— Ditte Nielsen
Det var en en særlig oplevelse af få en Human Design læsning af Luca Sofia. Jeg havde forinden læst om det og forsøgt sætte mig ind i det selv og min type, men det virkede så kompliceret for mig så jeg var virkelig spændt på læsningen.

Luca talte til mig. Talte til min sjæl på en måde så mine hår på armene rejste sig og kuldegys bredte sig i kroppen. Det gav genklag- stort set hvert et ord. Jeg mærkede glæde, lettelse og nysgerrighed. Glæde over at min krop genkendte det, hun sagde og fordi der var så meget, der gav mening ift. hvorfor mit liv har været udfordringsfyldt, og hvorfor jeg reagerer, som jeg gør indimellem og lettelse over, at jeg endelig kan give slip på nogle ting jeg troede, jeg skulle have i mig. Det gav mig bare så meget ro. Nysgerrighed på at favne de sider af mig selv, som jeg har ladt i baggrunden og på min unikke vej videre frem.

Formidlingen af al den viden var så varm, samtidig kærlig, humoristisk og sat på et niveau, så jeg forstod det og ikke mindst mængden af informationer. Jeg har været enormt træt et par dage efter og faktisk dagen op til også, som om der allerede var gang i en energiproces. Trætheden har været anderledes, end jeg normalt oplever, som om der var ting, der faldt på plads i kroppen, og derfor oplever jeg den her træthed med tyngde. En god tyngde, en rolighed.

Jeg har så meget at gå videre med og være med. Jeg kan kun anbefale en Human Design læsning af Luca, det mærkes at hun favner modtageren og er så ægte. Hele seancen har sat aftryk på mig på en måde, som er så stærk, at jeg har svært ved finde ord nok til beskrive det. Jeg kan kun sige: Giv dig selv den gave ❤
— Lone Skovbo
Tusind tak for en virkelig inspirerende, grundig læsning. Den bekræfter mig faktisk i mange ting jeg allerede har fornemmet var på vej, eller som jeg lige har opdaget eller forstået. Så jeg føler det var meget god – og en måske ikke helt tilfældig – timing at jeg fik læsningen nu :-) Din læsning føltes meget troværdig, og du siger det med meget empati. Tusind tak igen!
— klient
Luca Sofia har en helt utrolig unik evne til ikke blot at læse og se hvert enkelte individ, men også til at forstå mennesker, deres følelser, og hvad der får dem til at trives og lyse op. Hun er en ualmindelig blid og indfølende person, der evner at se og fremhæve det bedste i alle.

Jeg fik en mor barn reading af Luca Sofia, hvilket ikke blot har givet mig en dyb indsigt og forståelse af mig selv, mit barn og vores indbyrdes samspil. Men hendes reading var også fyldt med brugbare, praktiske råd, jeg kunne overføre til hverdagen. Råd, som tog udgangspunkt i hvem mig og mit barn er, og hvad der vil fungere bedst.

Jeg har et meget sensitivt barn, som også i perioder har kæmpet med angst. Luca Sofias reading gav mig en dybere forståelse for, hvor angsten udspringer fra, og hvordan jeg bedst kan hjælpe. Jeg fik et indblik i, hvordan jeg kan styrke den robuste og stærke side i mit barn, som faktisk også er der. Alt i alt var det en stor gave og et brugbart redskab i hverdagen. Jeg tager ofte hendes reading frem og læser den og bruger hendes råd, for jeg ser det virker. Jeg mærker et gladere, mere harmonisk og robust barn, og jeg glædes virkelig over, at jeg kan hjælpe ham til at udvikle sig til den bedste udgave af sig selv.
— Louise Torp
Hej smukke, vil bare sige tak for den gode Human Design reading. [...] og det har givet mig mere, end du nok har regnet med. Jeg kommer til at blive bedre til at følge det, jeg føler er rigtigt - passe bedre på mig selv uden dårlig samvittighed, for jeg ved, det er rigtigt og ikke mindst nødvendigt. Jeg kommer også til at øve mig i at læne mig tilbage og lade tingene flyde sin egen gang. Jeg har virkelig en tendens til at tro, at jeg skal fikse alle de ubalancer, jeg fornemmer omkring mig, hvilket bare gør mig helt flad. [...] Stenen blev pludselig mindre tung at bære på. Du er virkelig en stjerne. Er så taknemmelig for dig.
— Klient, København
Jeg er ærligt talt en smule forundret over, hvad du evner at finde frem via Human Design. Du får kortlagt et komplet billede af min inderste natur, som jeg tror, ingen rigtig helt har set. Det får mig til at tænke på alt det, der er større end os. Universet og dets kræfter og love. Den overordnede sandhed, som rækker højere og længere ud, end vi begriber. Bjerge har ganske rigtigt en helt særlig betydning for mig. Det er det eneste sted på jorden, hvor jeg bogstaveligt talt føler hver en celle i mit univers bliver kærtegnet og lagt tilbage på sin helt rigtige plads. Bjergtoppen er mit tempel.
— Klient, København
Waw, Human Design-readingen var en virkelig positiv oplevelse med masser af insights!
Jeg forstår nu, hvorfor jeg nogle gange har oplevet lukket døre, frustration og kæmpe store tunge følelser! Jeg har lært, at min mavefornemmelse er delt op i to (ja, det kan åbenbart være sådan), hvilke ting jeg er her på jorden for at lære og hvordan jeg udfra mit design bedst muligt skaber et liv med god energi og masser af muligheder. Luca Sofia belyste en masse kvaliteter, som mit design bærer med sig, både på det energetiske niveau men også helt nede på jorden som fx at være god til at tage ansvar.

Noget, der var en kæmpe øjenåbner for mig, var en forklaring på, hvorfor jeg oplever en masse ked-af-det-hed i mit liv og jeg blev bevidst om, hvordan denne skal håndteres og bruges som en gave af indsigt. Der var aHA-oplevelser, ny viden og bekræftelser på, hvilket ting jeg skal have ind i mit liv. Nu glæder mig til at få den dybere viden om mig selv implementeret i min hverdag! Jeg kan virkelig kun anbefale af få en reading, da det på så fundementalt et niveau beskriver, hvordan man bedst fungerer! Det er ret fantastisk!
— Amalie Christiansen
Da jeg første gang mødte Luca Sofia - karismatisk, smuk og rigtig behagelig kvinde med øje for det gode og spændende i folk - vidste jeg intet om Human Design. Luca Sofia introducerede mig til denne meget spændende disciplin, og straks var jeg spændt på at få min egen Human Design Reading. Alt jeg hørte gav rigtig god mening - det var jo mig, jeg hørte om.

Det var rigtig dejligt at komme til at forstå, at det er helt ok at være som jeg er, at det er faktisk er mit design, sådan ER jeg og FUNGERER jeg bedst. Det var skønt at kunne slå fred med det, jeg altid troede, ikke var så godt 😉 Straks blev jeg meget nysgerrig på Designet af mine to børn. Hvad kunne det være, jeg ikke ser eller forstår? Det er jo ikke sikkert, at de har de samme behøv som mig, og at de føler lige som mig...

Jeg har lært en masse igennem deres Human Design reading. Mange af de ting vidste jeg intuitivt, men det var dejligt at kunne få bekræftet at min fornemmelser er rigtige. Jeg lærte, hvordan jeg bedst kan støtte dem, så de kan lyse op, og hvordan jeg kan hjælpe dem igennem svære følelsesmæssige situationer.

Det tog ikke mange dage, før jeg fik muligheden for at afprøve nogle af de gode råde på et barn i et ellers håbløst hysterisk anfald. Det var helt fantastisk! Det virkede med det samme! I denne situation har vi været mange gange før og selvom jeg prøvede hele mit redningsarsenal, tog det før meget lang tid for min søn at slippe de her følelser, der fik ham til at være helt opløst. Men ved at forstå, hvordan han oplever og kan få sin oplevelse igennem og ud af kroppen, kunne jeg vejlede ham og i løbet af få minutter var han god igen. Samtidig har jeg lært, hvordan jeg kan støtte mine børn i forhold til hinanden. Det er så FANTASTISK at se deres kæmpe glæde og kærlighed for hindanden. Deres forhold behøver åbenbart ikke at blive præget af de større følelsesrutsjeture og dramatiske konflikter.

Jeg ville ønske for alle forældre, at de kendte sit eget og deres børns Human Design, så alle kan leve med selvværd, selvtillid og kærlighed til sig selv og andre.
— Klara Svenstrup Pikhartova
Kære Luca. Jeg sidder her og læser mine noter fra vores session i går. Jeg er stadig helt blown away af oplevelsen. Jeg føler en kæmpe lettelse og glæde indeni, som om der er en anden, der har ordnet og struktureret mit inderste - mine drømme, mit følelsesliv, mine kampe med mig selv, min frygt, mine ambitioner. Alt sammen italesat og formidlet på en coachende og konstruktiv måde. Der var intet du kom ind på i din reading, som jeg ikke kunne genkende, det var så vildt. Jeg er et sted i mit liv lige nu, hvor denne guidance gør en kæmpe forskel for mig. Jeg starter et nyt kapitel i mit liv som er mere i tråd med, hvem jeg er indeni. Det er blevet mere klart for mig, hvad jeg skal fokusere på for at være den bedste version af mig selv. Og faktisk, vidste jeg godt meget af det, du sagde, fx i forhold til, hvad der tænder mit lys, og hvad der dræner mig, men at høre det fra dig, manifesterer det ligesom på en anden måde. Jeg er dig dybt taknemmelig og starter nu en ny retning i mit liv med lidt mere styr på, hvem jeg egentlig er nedenunder alle burde-og-skulle’erne.
Tak min kære.
— CAMILLA SCHMIDT
Jeg ville bare lige sige tusinde tak for i går! Det var nærmest helt magisk at blive læst af dig! Jeg er fuldstændig ladet op af energi og samtidig fuldkommen drænet! 😅 jeg har allerede anbefalet dig videre og kommer til at gøre det mange gange endnu! Du kunne jo se lige igennem mig ... Magiske evner du har dig 😍 Jeg tror virkelig ikke at det var helt tilfældigt at det var netop dig der skulle læse mig!
Men alt i alt tak. Jeg håber virkelig på at møde dig en dag. Du er enormt inspirerende.
— PETER KREINER
For et par uger siden fik jeg en Human Design Reading hos Luca Sofia. Det var simpelthen så fedt! Jeg fik en masse gode indsigter om kvaliteter ved mit væsen, som jeg egentlig godt var bevidst om. Noget mere end andet. Jeg kunne godt genkende Lucas beskrivelse af min måde at være i verden på. Men det blev struktureret på en god måde så det blev til synlige ressourcer for mig. Nogle af de ting som Luca fremhævede for mig, gik fra at være en genkendelig men uvæsentlig detalje om mig selv, til at være virkelig brugbar viden om mig selv. Fx hvordan jeg bedst tager en beslutning eller bedst nærer et højt energi niveau i mig selv. Og det gav et rigtig godt perspektiv på, hvor jeg står henne lige nu, i mit liv som helhed. Det passede så godt på hvordan jeg har det og hvad der rører sig for mig i livet lige nu og faktisk igennem det sidste stykke tid!
Tak for readingen Luca. Dine kærlige og ærlige øjne er guld værd at blive set på med. 🙌❤️
— LINE B. THOMSEN
Det var en skøn og givende oplevelse at blive ”readet” af Luca Sofia. Hun koger informationerne fra det megakomplicerede Human Design-system ned så det bliver tilgængeligt, forståeligt og brugbart – og derudover er hun virkelig empatisk og nærværende, og skaber dermed helt automatisk et trygt, dejligt rum, hvor der er plads til alle ens sider. Jeg kunne ikke forestille mig en mere egnet Human Design-reader end Luca, som både har enormt meget viden om systemet, og ovenikøbet har en naturlig evne til at se og vejlede andre mennesker. Jeg kan virkelig anbefale en læsning hos hende!
— KLIENT
Min Human Design reading hos Luca Sofia var helt fantastisk! Den var bedre, end jeg havde turde håbe på, og det var faktisk, som om hun talte direkte til min sjæl. Det er svært at forklare, men de fleste af hendes ord ræsonnerede dybt inde i min krop. Jeg fik en hel masse information samt vejledning i, både hvordan jeg skal bruge informationen, og hvad der generelt vil være godt for min type. Det var en overvældende, intens og meget dejlig oplevelse!
— Sabine Lai Ovesen

Navn *
Navn